logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Asfalten på gågaden er midlertidig

Mange borgere har sikkert undret sig over, at der pludselig ligger en lang stribe sort asfalt i midten af gågaden på den del, der ellers lige har fået ny flot granitbelægning i begge sider.
Opdateret 25.04.2018

Det er på strækningen fra Rønhaveplads og ned til passagen ind til Vingården. Og det er ikke fordi pengene er sluppet op, at der nu kommer asfalt på gågaden.

- Vi har lovet butikkerne, at der ikke bliver arbejdet med gågaderenoveringen, når der er julehandel i december måned. Og vi kan ikke nå at lægge ny belægning på hele den etape vi er i gang med nu inden den 1. december. Derfor tager vi en pause og lægger asfalt på i midten, så der er pænt og nydeligt i hele december måned, siger Lars Merrild Overgaard fra Projekt og Anlæg i Sønderborg Kommune.

Asfalten bliver skiftet ud med granit, når vejret tillader det. Det sker formentlig i februar eller marts måned.

Lars Merrild Overgaard er glad for den gode dialog med butikkerne i forbindelse med renoveringen.

- Det gælder også i forhold til entreprenørerne. Der er flere butikker, der har gjort opmærksom på, at de har taget en snak med håndværkerne og fundet gode løsninger på de udfordringer, der altid vil være ved en så omfattende renovering, fortæller Lars Merrild Overgaard.

Gågade

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.