Falske hjemmehjælpere i Guderup-området

Én - måske to - falske hjemmehjælpere har i dag frarøvet en ældre dame i Guderup 10.000 kroner samt flere af hendes smykker.
Ansvarlig Charlotte Gjørup
Opdateret 12.10.2017

Borgere der modtager hjemmepleje, pårørende, naboer og andre opfordres til at holde et vågent øje med mistænkelige personer og kontakte politiet eller hjemmeplejen i Sønderborg Kommune

Det var en i en grå jakke med noget der lignede en uniform nedenunder, der bankede på hos borgeren, der troede der var tale om et besøg af hjemmeplejen på grund af den uniformslignende skjorte/bluse under jakken.

Kvinden, der var af anden etnisk oprindelse, lokkede borgeren ind i soveværelset under påskud af, at hun ville justere på hendes ilt og spurgte også om hendes vindue kunne lukkes op samt om borgerens CPR-nummer og andre personfølsomme oplysninger.

Det lykkedes kvinden at frarøve den ældre borger 10.000 kroner samt flere smykker.

Der er mistanke om, at der kan være tale om flere end én falsk hjemmehjælper, eftersom en mand i en grøn jakke også er blevet observeret i området.

Hjemmeplejechef i Sønderborg Kommune opfordrer alle borgere til at være ekstra opmærksomme på mistænksomme personer, og understreger, at borgere der modtager hjemmepleje skal bede om at se ID-kort og ikke lukke ukendte personer ind.

Tyveriet er blevet anmeldt til politiet.

Observerer man noget mistænkeligt, kan man kontakte Politiet på 114, ellers kan Sønderborg Kommunes hjemmepleje kontaktes på følgende numre:

Distrik Alssund:                                        2725 9065

Distrikt Fjord:                                            2141 7036

Distrikt Nordals:                                       2710 5765

Distrikt Sydals:                                         2168 4602

Charlotte Gjørup, hjemmeplejechef:   27 90 73 70.