logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Kulturnatten er bilfri

På fredag holdes den 20. Kultur- og Idrætsnat i Sønderborg. Det betyder lukkede veje ved havne- og slotsområdet og en opfordring til at gå og cykle til arrangementet.
Ansvarlig Peter Skelgaard
Opdateret 06.09.2017

Fredag eftermiddag og aften holdes der for 20. gang Kultur- og Idrætsnat i Sønderborg. Det betyder nul biler i området - til gengæld liv og glade dage, masser af mennesker i godt humør, hygge, opvisninger, natløb, fyrværkeri, musik, stande med foreninger, der fortæller om deres virke - og meget mere.

Visse gader i området er i den forbindelse lukket land for biler i kortere eller længere tid (se kortet). De deltagende foreninger har tilladelse til at sende èn bil med materialer til hhv. opstilling og nedtagning af standene. Er man gæst til arrangementet, at det bedst at gå eller cykle. Har man længere vej og er nødt til at køre i bil, så er der parkeringsmuligheder på bl.a. Ringriderpladsen, ved rådhuset og på Kirketorvet.

Som det fremgår af kortet, er den nederste del af Slotsbakken, Sdr. Havnegade, Sønderbro, Brogade og Store Rådhusgade spærret fredag fra kl. 11 til kl. 02 om natten. Det samme gælder det laveste stykke af hhv. Søndergade og Bjerggade.

Søndergade fra Solotrappen til Bagergade samt Bagergade er desuden spærret fra kl. 20.30 til 22.45.

Der er adgang til Museet på Sønderborg Slot i hele museets åbningstid frem til kl. 17

kulturnat_8_9_17_-_vejkort.jpg

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 15.00 - 20.00.