Mødelokaler kan bookes non stop

Hovedbiblioteket på Kongevej lukker fra den 18. september i forbindelse med flytningen til Multikulturhuset på havnen. Men husets grupperum og salen kan bookes året ud.
Ansvarlig Carsten Nicolaisen
Opdateret 13.07.2017

Det begynder at være alvor for flytning af Biblioteket Sønderborg fra Kongevej til Multikulturhuset på ByensHavn. Fra mandag den 18. september er hovedbiblioteket lukket for at give tid til at pakke bøger, andre udlånseffekter og inventar ned og flytte det. Lånere må frem til, at det nye biblioteket åbner i starten af november, benytte sig af kommunens øvrige biblioteksfilialer - hvor de nærmeste ligger i Ulkebøl og Dybbøl. Her kan lånere også hente deres reserverede materialer. Filialernes åbningstider kan ses på www.biblioteket.sonderborg.dk/aabningstider

Men de mange foreninger, som benytter bibliotekets grupperum og salen på Kongevej, behøver ikke at fortvivle. Disse kan nemlig bookes og lånes året ud - med sidste frist for bookning den 5. november. Hvis man har brug for at booke mødelokaler eller sal i tilknytning til det nye bibliotek i 2018, så kan man også gøre det. Det vil foregå i det offentligt tilgængelige bookingsystem, som i forvejen bruges til Kongevej - og allerede fra den 1. august.

- Jeg er rigtig glad for, at vi uden afbrydelser kan servicere det foreningsliv, som så flittigt bruger hovedbibliotekets mødelokaler og sal. De kan simpelthen helt frem til årsskiftet bruge faciliteterne på Kongevej og derefter de nye lokaler i Multikulturhuset. Og de kan planlægge aktiviteter efter årsskiftet allerede fra 1. august, hvor bookingkalenderen til de nye mødelokaler er åben. Det håber jeg, brugerne sætter pris på - og jeg håber, de ligesom os glæder sig til de nye, spændende faciliteter, siger formand for Kultur-, Borger- og Fritidsudvalget, Charlotte Engelbrecht.

Multikulturhusets faciliteter til møder kommer til at omfatte fire grupperum af forskellig størrelse og en sal.