Orientering om bevaringsværdige bygninger

Der er opdaget en systemfejl i forbindelse med høring af Kommuneplan 2017-2029. Læs mere her.
Opdateret 07.11.2017

Der har været et forslag til Kommuneplan 2017 i høring. Efterfølgende har vi desværre opdaget en systemfejl. Systemfejlen har medført, at kort i kommuneplanforslaget, som viser kommunens bevaringsværdige bygninger og tilhørende adresseliste, desværre er blevet uploadet med fejl. Dette har også betydet, at ikke alle bevaringsværdige bygninger i kommunen er blevet vist i kommuneplanforslaget.

Sønderborg Kommune har derfor foretaget en redaktionel opdatering, så listen og kortet nu indeholder alle bevaringsværdige bygninger i kommunen.

Hvis I inden for de sidste par år har fået jeres bygning SAVE-registreret, eller hvis I bor eller ejer en bygning fra før 1950, kan denne bygning være omfattet. Se det korrekte kort med tilhørende adresseliste med bevaringsværdige bygninger i pdf-filen og på kortet neden for.

Kommuneplan 2017-2029 forventes at blive endeligt vedtaget i byrådet ultimo 2017. Har I spørgsmål til kommuneplanen og bevaringsværdige bygninger kan I kontakte afdeling By & Landskab på by-landskab@sonderborg.dk.

Sønderborg Kommune, afdeling By & Landskab