RIGTIGE MÆND tager på CAMP

Nu får RIGTIGE MÆND lejlighed til at udleve deres maskuline energi, handlekraft og kampgejst på camp med sjove konkurrencer, aktiviteter og madlavning over bål. Campen er en del af et gratis forløb, som Sønderborg Kommune tilbyder for at forbedre mænds sundhed og trivsel.
Ansvarlig Petra Grünewald
Opdateret 09.08.2017

RIGTIGE MÆND er seje og elsker udfordringer. De arbejder hårdt, og det kan gå ud over helbredet. Måske har de symptomer på livsstilssygdomme, eller den i ungdommen så spændstige krop er blevet lidt for rund. Det er der nu mulighed for at gøre noget ved på en sjov og anderledes måde.

Sønderborg Kommune tilbyder et gratis forløb for mænd med livsstils- og eller trivselsudfordringer. Forløbet har primært fokus på fysisk aktivitet og socialt fællesskab.

- Det kan være svært selv at skulle ændre livsstil og komme tilbage på sporet, når motionen og de gode spisevaner er fortid. Med RIGTIGE MÆND forløbet ønsker vi at støtte deltagerne til at få positive oplevelser og et godt resultat, siger formand for sundhedsudvalget Helge Larsen.

Campen finder sted fra fredag den 18. august 2017 kl. 15 til lørdag den 19. august kl. 15.00 med overnatning på Dybbøl Multihus.

- Ofte forbindes omlægninger af livsstil med en ensom kamp med kedelig motion og strenge diæter. Her er der tilrettelagt et spændende forløb, hvor deltagerne kan inspirere og støtte hinanden, siger næstformand for sundhedsudvalget Claus Klaris.

Deltagerne vil komme på et hold med 15 mænd, der bliver konditestet før og efter forløbet. Forløbet består af en camp med aktiviteter, sjove konkurrencer og madlavning over bål. Derefter er der 19 mødegange, hvor man mødes med sit hold til forskellige aktiviteter. Der er tale om nogle timer én gang om ugen i 16 uger og én gang om måneden i de efterfølgende tre måneder.

Interesserede kan kontakte Sundhedscentret på tlf. 88 72 41 94 eller sende en e-mail med navn og telefonnummer til sundhedscentret@sonderborg.dk - så vil de blive kontaktet.

er_du_klar_mand.jpg