logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Adresser

Sørg for et synligt husnummer på din ejendom, da din adresse bliver brugt af brandvæsen, politi og navigationssystemer.

Selvbetjening

Husk at melde flytning

Hvis du flytter til Sønderborg Kommune fra en anden kommune, eller hvis du flytter til en anden adresse inden for Sønderborg Kommune, har du pligt... Læs mere

Opdateret 31.08.2018

Du har som boligejer pligt til at opsætte et synligt skilt med dit husnummer på din ejendom. Husnummeret skal passe til den adresse, som vi har fastsat og registreret. Læs mere i pjecen Synlige adresser - Danmarks vigtigste vejviser (pdf).

Du kan selv undersøge, hvordan vi har registreret din adresse, ved at se på dit sygesikringsbevis.

Du kan på www.danmarksadresser.dk tjekke, om din adresse og dit husnummer er registreret rigtigt. Hvis du ikke kan finde adressen her, så er det fordi adressen ikke er officielt gældende – Hvis det er tilfældet skal du kontakte os.

Hvornår skal der laves en adresse

Ved nyt byggeri eller ved nye udstykninger, skal vi tildele adresser til de enkelte enheder. Det er så posten, ambulancen, brandvæsenet, politiet og andre kan finde frem til dig.

I dag er din adresse ikke kun et vejnavn og et husnummer, men også en geografisk kode. Det gør det muligt for os at stedfæste den enkelte adresse på vores digitale kort, som bl.a. bruges til navigationssystemer.

Husnummer hængende på væg

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.