App giver overblik over behandlere

Har du en iPhone kan du hente en app og få en oversigt over behandlere i praksissektoren.
Opdateret 16.03.2017

App samler nogle af de mest brugbare informationer fra den populære funktion ’Find behandler’. Du kan bruge app’en til at:

• Finde adresser og åbningstider på alle behandlere i 23 kategorier
  • Finde de nærmeste behandlere
  •
  • Finde opdateret kontaktinformation, ringe op og overføre numre til din telefonbog
  • Tjekke tandlægepriser
  • Se ventetider hos speciallæger
  •

App’en kan indtil videre hentes til fx iPhones og iPads i App Store – og den er gratis.

Sundhed.dk’s "Find behandler" præsenterer de 2109 behandlere i Region Syddanmark på en ensartet måde, og oversigten bygger blandt andet på data fra regionens yderregister.

App’en hedder ’sundhed.dk’ og findes i kategorien ’Medicinsk’. Erfaringer med App’en forventes på sigt at gøre www.sundhed.dk til en større hjælp for brugere på mobile platforme.

Find app’en her: https://itunes.apple.com/dk/artist/sundhed.dk-den-f-lles-offentlige/id624707864

QR-kode til liste over behandlere