logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Augustenborg, Lykkegård

Byg din drømmebolig på en byggegrund på Lykkegård i Augustenborg
Opdateret 30.05.2018

Vil du bo i Hertugbyen Augustenborg - en havneby på det skønne Als kun 9 km fra Sønderborg?

Vil du også have det hele?

Få alt inden for rækkevidde i Augustenborg: skole og dagtilbud, apotek, bank, butikker, idrætscenter, lægehus og masser af cykelstier og gangstier, så I hurtigt og sikkert kan komme til vandet, i skoven, på indkøb, til skole og sport.

Interesserer I jer for historie, kunst, natur og sport? Vi har et af Danmarks smukkeste barokslotte, en af Danmarks største skulpturparker, vi har imponerende kunstgallerier, masser af fredede og bevaringsværdige huse, moderne Green Key-certificeret idrætscenter med haller, kultursal og motionscenter, stadion og fodboldbaner.

Vi har over 40 forskellige foreninger, der tilbyder alt fra kegling til krolf, roning til ridning, vandski til vinterbadning. Fællesskabet vægtes højt i alt, hvad vi gør. Vi bakker op om historien, kunsten, kulturen, foreningslivet, fællesskabet, familien, netværket og ikke mindst hinanden.

Augustenborg rummer et rigt forenings- og handelsliv med både dagligvarebutikker og specialforretninger, samt Fjordhotellet beliggende lige ud til lystbådehavnen. 

Om udstykningen

Udstykningen ”Lykkegård” ligger ud til åbne marker i den nordlige del af Augustenborg.

Klik her for at reservere en byggegrund

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.