Børn og unge med særlige behov

Sønderborg kommune har en række tilbud om støtte til børn og unge. De fleste kræver dog, at barnet/den unge bliver visiteret.
Ansvarlig Erling Andresen
Opdateret 21.08.2017

Når et barn eller en ung har brug for særlig støtte, så findes der i kommunen en række tiltag. Det er vigtigt, at den enkelte hjælpes til det bedste tilbud. Derfor skal der visiteres til de enkelte tilbud. Går dit barn i institution eller skole, så vil de kunne hjælpe med henvendelsen.

Er du i tvivl om hvad du skal gøre, så kan du kontakte Børn og Families Modtagelse - kontaktoplysninger finder du nederst.

Vi hjælper børn og unge i alderen 0-18 år og deres forældre.

Modtagelsens rådgivere træffes efter aftale, men alle kan henvende sig i åbningstiden og få råd og vejledning i forbindelse med sociale problemer - også anonymt. Rådgiverne kan hjælpe med at finde ud af, om der skal sættes i gang med hjælp og hvilket tilbud, der vil være det bedste..

Har du brug for rådgivning - så er der også muligheder her