Borgmester Andersens Vej 41, Sønderborg

Læs mere om udstykning af et af Sønderborg bys sidste områder til bebyggelse, Borgmester Andersens Vej 41.
Opdateret 30.05.2018

Om Borgmester Andersens Vej 41

Her udbydes et af de sidste områder i Sønderborg by til bebyggelse - Borgmester Andersens Vej 41.

Området er på ca. 8400 m2. Området er ikke lokalplanlagt, og derfor må du forvente, at der skal udarbejdes en lokalplan, før der kan bygges på området. Området er omfattet af skovbyggelinje, der først kan aflyses i forbindelse med lokalplanens vedtagelse.

Området er fra kommunens side tiltænkt byfortætning, med tæt lav bebyggelse eller etagebyggeri.

I forbindelse med udstykningen omlægges den offentlige sti gennem arealet og skelforholdene ændres.

Udbud

Grunden kommer i udbud fra den 30. april - 25. juni 2018 kl. 12.00.

Når vi udbyder grunden, lægger vi vægt på både projekt og pris med 50% til hver kategori.

Udbud- og salgsvilkår

Læs vores udbudsvilkår og salgsvilkår.

OBS! Bemærk, at punkt nr. 3 under "Udbudsvilkår" er ændret til "Ved salg vil der blive lagt vægt på både projekt og pris. Begge dele vægtes med 50%. Sønderborg Kommune forbeholder sig dog retten til at forkaste alle tilbud".

Afgiv dit bud

Hvis du er interesseret i projektejendommen Borgmester Andersens Vej 41, så udfyld tilbudsblanketten (du finder den under 'Dokumenter' længere nede på siden) og send den til projektejendomme@sonderborg.dk.

Grundens beliggenhed