Borgmester Andersens Vej 41, Sønderborg

Læs mere om udstykning af et af Sønderborg bys sidste områder til bebyggelse, Borgmester Andersens Vej 41.
Opdateret 24.04.2018

Om Borgmester Andersens Vej 41

Her udbydes et af de sidste områder i Sønderborg by til bebyggelse - Borgmester Andersens Vej 41.

Området er på ca. 9500 m2. Området er ikke lokalplanlagt, og derfor må du forvente, at der skal udarbejdes en lokalplan, før der kan bygges på området. Området er omfattet af skovbyggelinje, der først kan aflyses i forbindelse med lokalplanens vedtagelse.

Området er fra kommunens side tiltænkt byfortætning, med tæt lav bebyggelse eller etagebyggeri.

I forbindelse med udstykningen omlægges den offentlige sti gennem arealet og skelforholdene ændres.

Udbud

Grunden kommer i udbud fra den 30. april - 25. juni 2018.

Når vi udbyder grunden, lægger vi vægt på både projekt og pris med 50% til hver kategori.

Grundens beliggenhed

Skitse af Borgmester Andersens Vej 43 med påtegnede ejendomme