Frivilligguide - en guide til de frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger

Her kan du finde links og kontaktoplysninger til sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune.
Opdateret 17.10.2017

Der er en bred vifte af frivillige sociale og sundhedsfremmende tilbud i Sønderborg Kommune. Frivilligguiden på denne side kan hjælpe dig med at finde tilbud og foreninger, som passer til dine behov og din situation.

Frivilligguiden henvender sig til borgere og herunder pårørende, som søger hjælp og støtte fra foreninger. Den henvender sig også til foreninger, kommunens ansatte og andre fagfolk, der kan have brug for at henvise borgere til frivillige sociale og sundhedsfremmende tilbud.

Frivillig guide

Kontakt gerne Frivillighedskonsulenten, hvis du kender til et tilbud, som ikke er beskrevet i frivilligguiden eller hvis du har rettelser til et tilbud eller en forening, som du er bruger eller frivillig i.

Ønsker du at læse lidt mere om de forskellige foreninger og finde ud af, hvordan du kommer i kontakt med foreningerne, så kan du følge nedenstående link, hvor foreningerne er delt ind under, hvilken målgruppe du hører til.