logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Havbogade, Sønderborg

Havbogade er en attraktiv byggegrund, der ligger tæt på "Byens Havn" og spændende byggerier som Multikulturhuset, Alsik, Havbo og Kollegiebyggeriet.
Opdateret 24.04.2018

Om Havbogade

Sønderborg Kommune udbyder her en virkelig attraktiv beliggende byggegrund kun et stenkast fra ”Byens Havn”, hvor spændende byggerier som Multikulturhuset, Alsik, Havbo og Kollegiebyggeriet ligger.

Grunden består af to matrikler på i alt ca. 345 m2, og er nærmeste nabo til skulpturen Hønekilden. Hønekilden er pladsen med den smukke vandkunst udført i samarbejde mellem den lokale kunstner Vibeke Fonnesberg og Sønderborgs tidligere borgmester og nuværende kunstfond formand A.P. Hansen. Hønekilden blev indviet i august 2016.

På ejendommen er der fastlagt et byggefelt på 7x13 meter målt fra nordvestlig skelhjørne. Der kan bygges i 1 etage med udnyttet tagetage. Højden må ikke overstige 8 meter målt fra eksisterende terræn (her er der dog en undtagelse i § 6.7 i lokalplanen). Bebyggelsesprocenten for ejendommen er på 150 procent.

Ejendommen kan i henhold til lokalplanen benyttes til centerformål, herunder detailsalg, servicevirksomhed og boliger samt erhverv uden genevirkning for omgivelserne. Ved etablering af butik, må det samlede bruttoareal maksimalt udgøre 200 m2.

Ved udnyttelse af ejendommen til erhverv skal man være opmærksom på parkeringsforhold.

Udbud

Grunden kommer i udbud fra den 30. april - 25. juni 2018.

Ejendommen sælges til højest bydende. Kommunen forbeholder sig dog retten til at forkaste alle indkomne bud.

Grundens beliggenhed

Illustration af Hønekilden og Havbogade

Den attraktive projektgrund Havbogade, 6400 Sønderborg

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.