logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig

Kulturaftale på tværs af den dansk-tyske grænse samler kræfterne for at udvikle kulturen. Aftalen trådte i kraft den 1. januar 2017 og gælder til og med 2020.
Opdateret 18.06.2018

Den dansk-tyske grænseregion med Kreis Nordfriesland, Kreis Schleswig-Flensburg og Stadt Flensburg og kommunerne Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa er partnere i en dansk – tysk kulturaftale, hvor et grænseløst kulturliv kan blomstre med mangfoldigheden som grobund, og hvor områdets kulturelle kvaliteter kan styrkes og videreudvikles i tæt samarbejde.

Gennem de seneste 20 år har der været utallige dansk-tyske kulturprojekter tværs over grænsen, og kulturaftalen har en væsentlig andel i dette arbejde.

Hvem står bag Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig?

Det er Kreis Nordfriesland, Kreis Schleswig-Flensburg og Stadt Flensburg og kommunerne Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa, der sammen har indgået aftalen med Det danske Kulturministerium bakket op af Ministerium für Justiz, Kultur und Europa des Landes Schleswig Holstein og Region Syddanmark.

Du kan læse mere om kulturaftalen på http://www.kulturfokus.dk/kulturregion/kulturaftale-soenderjylland-schleswig/

hvor du bl.a. kan se visionen bag kulturaftale Sønderjylland-Schleswig, indsatsområderne, mål, fyrtårnsprojekter, økonomi og organisation.  

kulturfokus.dk kan du også finde din næste kulturoplevelse i Sønderjylland-Schleswig i en elektronisk kulturkalender, der dækker hele grænseregionen. Er du kulturaktør, har du mulighed for at få dit arrangement markedsført også ad denne vej. Siden er på både dansk og tysk.

logo_kurskultur_juni2016_cmyk.jpg

KursKultur støttes med midler fra partnerne bag Region Sønderjylland-Schleswig, det danske kulturministerium og Ministerium für Justiz, Kultur und Europa des Landes Schleswig-Holstein. Dette projekt finansieres med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.