Kvalitetsledelse i Land, By og Kultur

Sønderborg Kommune har et kvalitetsledelsessystem, som omfatter myndighedsopgave i dele af Land, By og Kultur. Systemet er indført for at sikre at opgaverne løses effektivt, ensartet og med faglig kvalitet.
Ansvarlig Claus Birk Nielsen
Opdateret 13.11.2017

Sønderborg Kommune har et kvalitetsledelsessystem, som omfatter størstedelen af myndighedsopgaverne i afdelingerne i Plan & Myndighed under Land, By og Kultur. Det drejer sig om afdelingerne By & Landskab, Byg & Bolig, Erhverv & Affald og Vand & Natur.

Kvalitetsledelsessystemet er indført for at sikre at opgaverne løses effektivt, ensartet og med faglig kvalitet.

Kvalitetsledelsessystemet er certificeret efter standarden ISO 9001:2008 og vi arbejder på at blive certificeret efter 2015-udgaven.

c-id-6.jpeg

Der er vedtaget en kvalitetspolitik for sagsbehandlingen i afdelingerne. Kvalitetspolitikken kan du se her.