Kommer snart, Borggård i Nybøl

Læs mere om et nyt attraktivt areal som Sønderborg Kommune er ved at byggemodne - Borggård i Nybøl.
Opdateret 06.03.2019

Borggård, Nybøl

Sønderborg Kommune er ved at byggemodne et nyt attraktivt areal med en fantastisk beliggenhed centralt i Nybøl, hvor alt er lige i nabolaget. Her er købmand, skole og et aktivt forening- og fritidsliv. Følg med her på siden for at holde dig opdateret og skriv dig op til vores nyhedsbrev. Så er du sikker på at få de sidste nyheder i din indbakke.

Om Nybøl

Nybøl ligger midt i naturen, er trafiksikker og tæt på alt. Her sidder man ikke på hænderne, men skaber fremtiden ved at løfte i flok. Det fælles lokalråd har lavet en omfattende udviklingsplan med ambitioner om bl.a. at etablere et bofællesskab, opsætte badebroer og bygge en multisal inden 2025.

Nybøls centrum byder på dagligvarebutik, bageri, café, damefrisør og Nybøl Grill. I den bynære Nøffelskov er der stier og shelterplads. Området har sin egen idrætsforening med yoga og håndbold, idrætsuge og fællesspisning.

Nybøl er lig med attraktiv beliggenhed med nem adgang til den jyske motorvej. Nybøl er et velfungerende minisamfund med indkøbsmuligheder, indskoling og børnehave.