Pjecer om børn og sundhed

Her er forskellige pjecer
Opdateret 03.05.2017

Klik på linkene og download foldere og pjecer om:

Sunde børn - pjece
"Sunde børn" er en vejledning fra Sundhedsstyrelsen om barnets første tre leveår.

Mad til små - fra mælk til familiens mad
Denne bog henvender sig til forældre til børn i alderen 0-2 år. Den fortæller, hvad det lille barn har brug for at spise, så det kan vokse og fungere bedst muligt. Bogen beskriver barnets mad, fra det ikke længere kun skal have mælk, til barnet spiser med af den mad, resten af familien spiser.

Børnesår - folder
Folder med information til forældre om børnesår. Udgivet af Sønderborg Kommune.

Hovedlus - folder
Folder med information til forældre om lus. Udgivet af Sønderborg Kommune.

Feber - folder
Folder med information til forældre om feber. Udgivet af Sønderborg Kommune.

Børns sikkerhed
Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her finder du råd om det, der er vigtigt at vide om små børns sikkerhed, om at undgå ulykker i hjemmet/udenfor hjemmet, og hvad man skal gøre, hvis der sker ulykker. Udgivet af Sundhedsstyrelsen og Komiteen for Sundhedsoplysning.

Børn i trafikken
Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside. Her finder du råd om sikker færden i trafikken med store og små børn. Her findes også pjecer om børn i bilen og børn på cykel.