logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Projekt KursKultur

Stort samarbejde styrker både de kulturelle tilbud og markedsføring af dem på tværs af den dansk-tyske grænse.
Opdateret 18.06.2018

Kulturfokus – brandet, der bryder barrierer.

Kulturfokus er brandet bag grænseregionens kulturportal og er samtidigt hjemmeside for det samlede dansk-tyske kulturrum under Region Sønderjylland-Schleswig. 

Kulturfokus er en kombination af mange ting:

  • mulighed for dansk-tysk projektstøtte med midler fra KursKultur (Region Sønderjylland-Schleswigs aktuelle Interreg-projekt) og Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig. Klik her for mere info.
  • en elektronisk platform for det dansk-tyske kulturliv og en kulturkalender, der samler kulturarrangementer fra hele Region Sønderjylland-Schleswig. På den måde kan kulturaktører via kulturfokus.dk/de gratis annoncere deres arrangementer ved at benytte sig af kulturkalenderen (drevet af KultuNaut)
  • spændende indsigt i projektarbejde med projektblog og videoarkiv fra og omkring de støttede dansk-tyske projekter
  • publikationer med projektbrochurer m.m. samt eget magasin ”Kulturfokus”, der udkommer to gange årligt (forår og efterår) og med sine tyske og danske artikler sætter fokus på kulturen i Sønderjylland-Schleswig
  • faginformation til arbejde med dansk-tyske kulturprojekter i Region Sønderjylland-Schleswig med pressekontakter, kursusmateriale, logoer m.m. 

Læs mere på hjemmesiden www.kulturfokus.dk/de

logo_kurskultur_juni2016_cmyk.jpg

KursKultur støttes med midler fra partnerne bag Region Sønderjylland-Schleswig, det danske kulturministerium og Ministerium für Justiz, Kultur und Europa des Landes Schleswig-Holstein. Dette projekt finansieres med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.