Se film om løsninger til spildevandsrensning

Find information om spildevandsrensning i det åbne land via film. Det er borgeren der har ordet.
Opdateret 13.11.2017

Selvbetjening

Du skal altid søge tilladelse, hvis du har spildevand der skal afledes

Så snart det spildevand, som skal afledes til offentlig kloak, har en anden sammensætning end hvad der normalt afledes fra en husholdning, skal du... Læs mere

Har du fået et påbud om forbedret spildevandsrensning, er udbuddet af mulige løsninger stort og kan virke uoverskueligt.

Du står med mange spørgsmål som, hvilke løsninger er der, hvad koster det osv. Dette er spørgsmål der bliver besvaret i de film du finder nedenfor.

Filmene beskriver de renseløsninger der findes i det åbne land. De 7 muligheder er nedsivningsanlæg, sandfilter, beplantet filteranlæg, pileanlæg, minirenseanlæg, regnbed og regnvandsfaskine.

Klik her for at læse et faktaark om nedsivningsanlæg.

Klik her for at læse et faktaark om sandfilter.

Klik her for at læse et faktaark om beplantet filteranlæg.

Klik her for at læse et faktaark om pileanlæg.

Klik her for at læse et faktaark om minirenseanlæg.

Klik her for at læse et faktaark om regnbed.

Klik her for at læse et faktaark om regnvandsfaskine.

Klik her for at læse faktaark om bundfældningstank.

Sønderborg Kommune har fået tilladelse til at låne de informative film, som er udarbejdet af Holbæk, Sorø, Lejre, Lolland, Stevns, Faxe, Næstved og Odsherred Kommune.