logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Sønderjyllands Danseakademi

Sønderjyllands Danseakademi er Sønderjyllands eneste skole for klassisk ballet. Her finder du tilbud til både eliteelever og alle andre, der elsker dansen.
Opdateret 17.09.2018

Det er Danseakademiets intention at kunne tilbyde et kvalitativt undervisningstilbud for alle elever, der har ambitioner inden for dansens verden – eller ønsker at dyrke dansen for dansens egen skyld.

Alle elever starter med at lære den klassiske ballets grundelementer. Moderne dans vil derefter indgå i undervisningen, hvor det ønskes.

Der er siden 2007 lavet en tilknytning til og aftale med Den Kongelige Ballet i København for udvalgte eliteelever.

Skolens faste lærer, Melissa A. Mathies er professionel uddannet balletdanser med pædagogisk erfaring fra tidligere virke.

Melissa Mathies er uddannet i Sydney, Australien og ved Royal Ballet School i London. Hun har bl.a. danset i London ved Royal Ballet Company samt været fastansat hos Den Kongelige Ballet i København i 11 år foruden 3 år hos Deutsche Oper am Rhein i Düsseldorf som solist.

Derudover engageres eksterne professionelle lærerkræfter til workshops og sommerskoler. Sidst – men ikke mindst – har Danseakademiet etableret et stort netværk til andre uddannelsesinstitutioner inden for ballet, dans, gymnastik, skuespil og musik i ind - og udland.

Balletskolen, der blev indviet d. 24. august 2004 er beliggende på Kirke Allé 9 i Sønderborg, hvor der rådes over gode lokalefaciliteter og parkeringsforhold.

Du kan læse mere på Balletskolens hjemmeside her 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.