Tilbud til dig, der er ung

Få hjælp og vejledning til at nedsætte eller stoppe dit forbrug af rusmidler.
Opdateret 16.03.2017

Ungeteamet er til dig, der er mellem 12-23 år og gerne vil have hjælp og vejledning til at nedsætte eller stoppe dit forbrug af rusmidler.

I Ungeteamet vil vi sammen med dig have fokus på, hvordan du kan få et liv, som du er tilfreds med.

Du vil hos os få tilkoblet en behandler, som vil hjælpe med at sikre dig, at der bliver taget vare på hele din situation og ikke kun på dit indtag af rusmidler.

Vi vil give dig en viden om stoffer, som kan konkurrere med den viden, du allerede har, og vi kan arbejde sammen om at reducere dit forbrug af stoffer.

Om du synes, dit forbrug er stort eller småt, er ikke afgørende for, om du kan benytte dig af vores tilbud.

Videoen viser i lyd og billeder, hvad Misbrugscentret tilbyder. Det kan du også læse om her på siden.

Få råd og vejledning

• Tilbud til forældre
  • Øreakupunktur (NADA)
  • Sparring på de ting, der er vigtige for dig
  • Samtaler med dig og måske med dit netværk/familie
  • Tilbuddene er gratis, hvis du bor i Sønderborg Kommune. Hvis du bor i en anden kommune, hjælper vi dig med at tage kontakt til denne, så du kan få hjælp hos os.

Hvis du er under 18 år, skal vi have dine forældres samtykke.

Er du forælder eller pårørende, kan du læse mere under Pårørende