logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Tilbud til mænd

Her på siden kan du få overblik indsatser og arrangementer, der er målrettet mænd. Det overordnede formål med initiativer til mænd er at forbedre mænds sundhed og trivsel.
Opdateret 02.05.2017

Oversigt

Rigtige Mænd Løbet

Rigtige Mænd Sjakket

Forløb ”Er du klar mand?”

"Men’s Health Week”

Mænds Mødested i Sønderborg

Tjek dig selv mand


Rigtige Mænd Løbet

Den 24. maj 2017 afholdes det landsdækkende Rigtige Mænd Løb. Det er Danmarks første landsdækkende forhindringsløb, der afholdes i hele landet på samme tidspunkt. I Sønderborg Kommune foregår løbet ved SFS-hallen den 24. maj 2017 kl. 19.00-21.00.

Løbet gennemføres i hold bestående af 4-5 mænd.

Efter Rigtige Mænd Løbet fortsætter det digitale træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket, og der bliver sat nye mål og udfordringer frem mod næste år og næste Rigtige Mænd Løb i 2018.

Mere information og tilmelding på: www.rigtigemænd.dk

Deltag som frivillig?
Hvis du har lyst til at deltage som frivillig til løbet, for eksempel ved at stå ved en af de sjove poster på ruten, kan du skrive en mail til Jonny Arnold, Sønderborg Familie og Firma Sport - kontor@sfs-sonderborg.dk

Annonce til Rigtige Mænd løbet


Rigtige Mænd Sjakket – digitalt træningsfællesskab

Kom i form på en ny og sjov måde og bliv gratis en del af fællesskabet – Rigtige Mænd Sjakket. Fra den 1. marts 2017 kan alle mænd tilmelde sig det digitale træningsfællesskab her. 

Her kan du træne på lige fod med de ”rigtige mænd” på DR1, blive testet, få træningstips og udfordringer, og konkurrere mod de andre mænd i træningsfællesskabet. Du kan finde holdkammerater på hjemmesiden, hvis du ikke har dit fulde hold på plads.

Tag udfordringen op, kom op fra sofaen, og træn ligesom de Rigtige Mænd fra DR1.

Læs mere på: www.rigtigemænd.dk
 

Forløb ”Er du klar mand?”

”Er du klar mand?” er et forløb, der består af en camp med aktiviteter, sjove konkurrencer og madlavning over bål. Derefter er der 19 mødegange, hvor du som en del af et hold mødes til forskellige aktiviteter.

Forløbet er for mænd med livsstilsudfordringer og/eller mentale helbredsudfordringer. Der er primært fokus på fysisk aktivitet samt socialt fællesskab. Tilbuddet sigter mod, at I udlever jeres maskuline energi, handlekraft og kampgejst. 

Du kan ringe til Sundhedscentret på 88 72 41 94 eller sende en mail med navn og telefonnummer til sundhedscentret@sonderborg.dk - så vil du blive kontaktet.
 

"Men’s Health Week” i uge 24

"Mens Health Week" er en international sundhedsuge, der gennemføres hvert år i uge 24. I 2017 den 12.-18. juni er temaet ” Manden som far og mænds sundhed”. I løbet af ugen afholdes der flere arrangementer målrettet mænd med fokus på sundhed.

Rigtige mænd laver sund grillmad - Mænds Mødesteder
Hvornår: Mandag d. 12. juni kl. 16.30-19.30
Hvor: Fælleshuset på Ringbakken 4, 6400 Sønderborg
Er du klar mand til at lave sund grillmad i godt selskab med andre mænd? Arrangement er gratis. Tilmelding inden den 5. juni på tlf. 27 90 03 43 eller pegw@sonderborg.dk.

Rigtige mænd laver sund mad
Hvornår: Tirsdag den 13. juni 2017 kl. 17.00-20.00
Hvor: Det Sønderjyske Køkken i Perlegade 50
Er du klar mand til at sylte, bage og lave en hjemmelavet pølse sammen med dine børn? Du kan komme i aktion flere steder i Det Sønderjyske Køkken, og der bliver også en masse sjove aktiviteter på gågaden for både børn og voksne. Kom og deltag og ta’ gerne dine børn med. Arrangement er gratis, ingen tilmelding.

Rigtige mænd laver fitness i skoven og mad over bål
Hvornår: Onsdag d. 14. juni kl. 16.30-20.00
Hvor: Naturskolen Egetofte, Egetoftevej 4, 6400 Sønderborg
Er du klar mand til fitness i naturen, hvor du får muskelstyrke, stabilitet, balance, kondition og afstressning i én pakke og laver mad over bål i smuk natur? Arrangement er gratis. Tilmelding inden den 5. juni på tlf. 21 45 45 89 eller chls@sonderborg.dk.
 

Mænds Mødested i Sønderborg

Mænds Mødesteder er non-profit og ikke-kommercielle mødesteder for alle mænd. Formålet er at skabe et trygt og venligt miljø, hvor mænd kan være sammen om meningsfulde projekter i selskab med andre mænd.

Hos Mænds Mødested i Sønderborg kan du mødes med andre mænd og lave de ting, der interesserer dig. I Mænds Mødesteder er det mændene selv, der demokratisk bestemmer, hvad der skal ske.

Følgende aktiviteter er i gang:

  • Fast mødegang mandag kl.16.30-18.00 i Fælleshuset på Ringbakken 4 i Sønderborg.
  • Cykeltur hver onsdag kl. 13.00. Mødested: Foran Rema 1000, Aabenraavej, Sønderborg.
    (Kontaktperson: John Thomsen, 30 43 98 29)
     

Tjek dig selv mand - Skal du til lægen?

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 15.00 - 20.00.