logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Ud i naturen med guide eller naturvejleder

Tag på en gratis tur med naturvejleder eller deltag i naturskolens arrangementer. Se også vores naturkalender og friluftskort.
Opdateret 28.06.2018

Oplev Sønderborgs Kommunes meget forskelligartede og særprægede natur. Du går på jagt i naturens verden, og oplever spændende natur som kystnatur, stejle skrænter, strandenge og meget mere. Her finder du inspiration til arrangementer og ture i det fri.

Naturkalenderen, Blå Flag og Ta' ud-kompasset

Vi har i samarbejde med lokale naturforeninger planlagt over 50 forskellige arrangementer i løbet af sommeren og vinteren. Se de mange forskellige arrangementer på naturkalenderen.

Blå Flag Center er et mobilt udstillings- og aktivitetscenter, som du finder i Sønderborg Lystbådehavn. Stationen tilbyder hvert år på masser af aktiviteter i løbet af sommeren og i efterårsferien. Se programmet for Blå Flag.

Ta' ud-kompasset giver dig et indblik i de mange gratis oplevelser i natu­ren og kulturen. Ta’ familien, naboerne eller vennerne under armen, pak madkurven og pluk løs af de mange gratis oplevelser. Læs mere om Ta' ud-kompasset.

Links til naturskoler

Der fanges krabber ved lystbådehavnen i Sønderborg

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.