logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Foreningen Work-Live-Stay Southern Denmark

Her kan du læse om Foreningen Work-Live-Stay, som har til formål at bidrage til bedre vækstbetingelser i Syddanmark.
Opdateret 25.04.2018

Vi sikrer højtuddannet arbejdskraft til din virksomhed

Foreningen Work-Live-Stay Southern Denmark blev stiftet den 9. november 2012 i et samarbejde mellem private virksomheder, syddanske kommuner og Region Syddanmark.

Foreningens formål er at bidrage til bedre vækstbetingelser i Syddanmark. Det vil vi gøre ved at forbedre muligheden for, at såvel private som offentlige virksomheder kan tiltrække og fastholde højtuddannede og specialister fra ind- og udland.

Kun ved en fælles indsats kan vi sikre området de specialister, som er så nødvendige for, at vi kan skabe vækst fremover. Vi vil derfor gerne opfordre alle, som enten ansætter højtuddannede og specialister, eller som arbejder for at tiltrække og fastholde dem, til at melde sig ind.

3 gode grunde til at blive medlem

1. Vær med til at synliggøre de attraktive faglige miljøer, din virksomhed er en del af. 

2. Vær med til at pege på de udfordringer, der skal løses, så det bliver lettere også for din virksomhed at rekruttere højtuddannet arbejdskraft. 

3. Få adgang til netværk og viden, der kan være med til at fastholde dine dygtige medarbejdere, fx netværk om job til ægtefæller.

Læs mere om foreningen, dens opgaver og de mere end 50 medlemmer på www.work-live-stay.dk.

Bestyrelsen

I bestyrelsen for foreningen sidder repræsentanter for ECCO, LEGO, Lodam Electronics, Odense Congress Center, Væksthus Syddanmark, Region Syddanmark, Work in Denmark, Offshore Center Danmark samt kommunerne Sønderborg, Vejle, Esbjerg og Faaborg-Midtfyn.

Kommunaldirektør Tim Hansen er Sønderborg Kommunes repræsentant i bestyrelsen. 

Sønderborg Kommune arbejder sammen med Sønderborg Vækstråd om at udbrede kendskabet til Work-Live-Stay Southern Denmark.

Se folder om work-live-stay her.

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.