Profil-billeder til download

Sønderborgs fem tekstintegrerede profilfotos.
Opdateret 07.11.2018

Når vi bruger Sønderborgs styrker kreativt til at fortælle, hvad det er for et liv og en verden, der venter i Sønderborg, gør vi det med både lune og et glimt i øjet. For det skal afspejle, hvem vi er.

Vi er stolte af vores område, men ikke selvfede, og vi synes egentlig, at det er lidt morsomt med alle de fordomme, der er om os og ”Udkantsdanmark”. Den virkelighed, vi kender, ser helt anderledes ud! Derfor tør vi godt vende fordommene på hovedet. Det er netop det, de fem tekstintegrerede profilfotos gør, og derved kan de være med til at give verdenen omkring os en aha-oplevelse og et helt nyt perspektiv.

Download billederne fra galleriet nederst på siden (høj opløsning) - de danske er øverst, herefter kommer de tyske og til sidst de engelske billeder.
Tryk på det valgte billede, højreklik og vælg 'Gem billede som'.
Den tilhørende tekst skal du markere, højreklikke og vælge 'Kopier' for dernæst at sætte det ind i dit eget dokument.

Profilfoto 1: Sønderborgs beliggenhed

Det omvendte verdenskort

Internationalt udsyn fra Porten til Europa

I Sønderborg er hele Europa inden for din rækkevidde. Det er her, at Skandinavien og det kontinentale Europa mødes og bindes sammen. Storbyer som Flensborg, Hamborg og Kiel er vores tætte naboer, imens den veludbyggede infrastruktur med motorvej og lufthavn sikrer korte afstande til andre metropoler som f.eks. Berlin og København.

Sønderborg er et naturligt knudepunkt i grænselandet. Det har givet os en helt speciel evne til at samarbejde på tværs af grænser, kulturer og skel, og i dag bor og lever 120 forskellige nationaliteter i Sønderborg. Nogle af landets førende globale industrikoncerner ligger her, imens vores universitet er Danmarks mest internationale campus med studerende fra flere end 50 lande. Her er ingen udkant, men til gengæld masser af udsyn.

Se verden med andre øjne på sønderborg.dk

Profilfoto 2: Uddannelse og studie

Uddannelse og studie

Et skoleliv med rødder og internationalt udsyn

I Sønderborg uddanner vi til en global virkelighed hele vejen fra ABC til Ph.D. Her er internationale børnehaver, skoler og gymnasier samt nytænkende friskoler, folkeskoler og ungdomsuddannelser. På universitetet uddannes studerende fra flere end 50 lande, og campus er Danmarks mest internationale.

Sådan må det nødvendigvis være i et område, der både er hjemsted for nogle af landets største globale virksomheder og som ligger dér, hvor Skandinavien og det kontinentale Europa mødes og bindes sammen. Vores børn vokser op med internationalt udsyn – men også med jord under neglene. For i Sønderborg har vi samtidig fødderne plantet solidt i den sønderjyske muld. Det giver både dybde og rødder på den videre rejse ud i verden.

Find en verden af uddannelser på sønderborg.dk

Profilfoto 3: Job og karriere, work-life balance

Job og karriere, work-life balance

Karriere i balance

Hvad nu, hvis du kunne droppe spildtid og motorvejskø til og fra arbejde? Hvad nu hvis du i stedet kunne tage en løbetur i skoven, hoppe i kajakken eller bare nyde roen og naturen? Og hvad nu, hvis det var foreneligt med en ambitiøs og international karriere – og helt normalt at møde chefen og kollegerne i våddragt eller tights efter fyraften? Så skulle du måske kigge forbi os i Sønderborg.

Her venter over 4.000 virksomheder på dig – fra store globale industrikoncerner til små og mellemstore virksomheder inden for et hav af brancher og kreative erhverv. Men her venter også noget mere og andet. For Sønderborg er en storby midt i naturen, der både giver dig byens liv, landets idyl, naturens udfoldelsesmuligheder og et liv i balance.

Find firmaer og fritidsaktiviteter på sønderborg.dk

Profilfoto 4: Bolig - bo som du vil

Bolig – bo som du vil

Storby midt i naturen

I Sønderborg behøver du hverken vælge mellem stilletter og gummistøvler eller god stil og jydekrog. For Sønderborg er ikke et enten/eller. Det er et både/og, der med byens puls og naturens ro giver dig det bedste fra to verdener.

Derfor kan du også bo helt, som du vil, uanset om din udsigt skal være til byens menneskemylder, naturens vidder eller 250 km krøllet kystlinje. Alle muligheder står åbne – fra ejerlejligheder, parcelhuse og rækkehuse, over idylliske landejendomme og gamle herskabsvillaer til eksklusivt liebhaveri, arkitektoniske perler og dit eget selvbyggede drømmehus.

Find både boliger og byggegrunde på sønderborg.dk

Profilfoto 5: Sønderborgs kulturliv

Sønderborgs kulturliv

Du kommer ikke til at kede dig

I Sønderborg får du ligeså mange oplevelser, events og kulturelle tilbud, som der er dage i året – bogstaveligt talt. Alligevel kan der være rift om pladserne. For vores særlige placering i porten til Europa giver korte afstande og transporttider til naboer som Flensborg, Hamborg og Kiel og metropoler som Berlin og København.

Så kom til Sønderborg, hvis du vil have en plads på første række med internationalt udsyn til resten af Europa. Du vælger selvfølgelig selv, om du er til ballet eller bold, symfoniorkester eller sommerrevy, museer eller madoplevelser, kunstudstilling eller koncert.

Se, hvad der sker på sønderborg.dk

Anvendelseseksempler

Du kan bruge de fem profilfotos præcis, som du har lyst til. Del dem f.eks. på de sociale medier –både som virksomhed og privatperson – og integrer dem i din virksomheds eget markedsføringsmateriale. Det kan f.eks. være på hjemmesiden eller i printmedier som en rekrutteringsfolder eller imagebrochure – eller tænk dem kreativt ind i messestanden. Kun fantasien sætter grænser.

Anvendelsesmuligheder