Se film om løsninger til spildevandsrensning

Find information om spildevandsrensning i det åbne land via film. Det er borgeren der har ordet.
Opdateret 30.11.2017

Selvbetjening

Du skal altid søge tilladelse, hvis du har spildevand der skal afledes.

Så snart det spildevand, som skal afledes til offentlig kloak, har en anden sammensætning end hvad der normalt afledes fra en husholdning, skal du... Læs mere

Har du fået et påbud om forbedret spildevandsrensning, er udbuddet af mulige løsninger stort og kan virke uoverskueligt.

Du står med mange spørgsmål som, hvilke løsninger er der, hvad koster det osv. Disse spørgsmål bliver besvaret i de film, du finder nedenfor.

Filmene beskriver de renseløsninger, der findes i det åbne land. De syv muligheder er nedsivningsanlæg, sandfilter, beplantet filteranlæg, pileanlæg, minirenseanlæg, regnbed og regnvandsfaskine.

Sønderborg Kommune har fået tilladelse til at låne de informative film, som er udarbejdet af Holbæk, Sorø, Lejre, Lolland, Stevns, Faxe, Næstved og Odsherred Kommune.