Høring af forslag til bystrategi for Broager by

Opdateret 25.04.2018

Teknik og miljøudvalget har den 6. februar 2018 besluttet at offentliggøre forslag til bystrategi for Broager by.

Formålet med bystrategien

Sønderborg Kommune vil i samarbejde med borgere og andre interessenter forme rammerne for den fremtidige udvikling af kommunens større byer. I løbet af de kommende år vil i alt ni byer i kommunen få en bystrategi.

Hovedformålet med bystrategierne er at styrke de større byers identitet, og sætte rammerne og retning for deres fremtidige udvikling. Samtidig ønsker vi at få sat byerne ind i en fælles sammenhæng, så de samlet bidrager til en positiv udvikling af kommunen som helhed.

Læs mere om bystrategierne på: https://goo.gl/guXtqz

Mulighed for bemærkninger

Forslaget til bystrategien for Broager by er i offentlig høring i 8 uger fra den 9. februar 2018 til d. 6. april 2018. Mens forslaget til bystrategien er i høring, har du mulighed for at komme med din kommentarer.

Du kan indsende dit høringssvar til: by-landskab@sonderborg.dk