Regulering af et privat rørlagt vandløb

Ansvarlig Hans Erik Jensen
Opdateret 06.07.2017

Sønderborg Kommune, Vand og Natur, har modtaget en ansøgning om regulering af et privat rørlagt vandløb ved Buskmosevej i Rinkenæs. Det rørlagte vandløb har udløb til det offentlige vandløb Kirmajbæk.

Formålet med reguleringsprojektet er at forhindre gentagne oversvømmelser i området.

Offentliggørelse
Projektforslaget fremlægges i offentlig høring i 5 uger i perioden 6. juli 2017 – 10. august 2017.
Projektet er samtidig sendt i høring hos lodsejere, andre parter, berørte myndigheder og klageberettigede organisationer.

Høringssvar
Inden Sønderborg Kommune træffer afgørelse i sagen, er der mulighed for at komme med høringssvar til projektet.

Svar og bemærkninger m.m. skal sendes til vand-natur@sonderborg.dk eller til Sønderborg Kommune, Vand og Natur, Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg. Fristen er 10. august 2017.
Efter høringsperiodens udløb bliver de modtagne høringssvar behandlet, og kommunen træffer afgørelse i sagen.