logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Dansk-Tysk Messingblæserakademi

Hvert år kan unge mennesker fra hele Europa fokusere på at blive dygtigere på deres instrument – og samtidig komme i gang med at bygge et netværk op.
Ansvarlig Stine Dudda
Opdateret 16.02.2016

Dansk-Tysk Messingblæserakademi åbner atter dørene i sommeren 2016.

I år vil Landesmusikrat Schleswig-Holstein sørge for at planlægge og afvikle akademiet. 

Tilmelding og spørgsmål skal derfor rettes til:

Landesmusikrat Schleswig-Holstein e.V.
Hartmut Schröder, Geschäftsführer
Rathausstr. 2, 24103 Kiel
T: 0049 431-98658-11
Hjemmeside

 

Hvem: Hvert år afholder vi Danmarks hotteste og hyggeligste sommerkursus, hvor alle messingkvintettens instrumenter er repræsenteret. Kurset henvender sig til rutinerede amatørmusikere, MGK-elever samt studerende ved musikkonservatorier.

Hvordan: Med et maksimum på 7-9 kursister pr. underviser har du som kursist optimale betingelser for at blive mandsopdækket af din lærer hele ugen igennem.

Undervisningen vil dels foregå i 5 instrumentalgrupper og dels som soloundervisning, så der er rig mulighed for at få tjekket op på dine “basics” og få en hel masse gode ideer med hjem til at arbejde videre på.

Hvad: Herudover lægger vi også stor vægt på kammermusikdelen. For de klassiske kursister vil der være undervisning i disciplinen “orkesteruddrag”, hvor vi gennemgår nogle af de gængse ting fra det symfoniske repertoire.

På vores sommerkursus lægger vi meget vægt på det sociale aspekt, så alle kursister mødes med ligesindede og på den måde får opbygget et fagligt netværk. For et godt netværk er særdeles vigtigt i en musikerkarriere, uanset om du er den gode amatør eller den fremadstormende musikstuderende.

Hvor: Kurset afholdes i hyggelige omgivelser på Gråsten Landbrugsskole, med moderne værelser, internetadgang og med rig mulighed for indendørs og udendørs fritidsaktiviteter.

Som kursist er der mulighed for at holde den ultimative aktive ferie tæt ved Gråsten, Flensborg Fjord og Sønderborg. For at få balance i instrumentalgruppen og dermed optimere undervisningen kan det komme på tale at prioritere blandt tilmeldingerne, men vi håber naturligvis at skabe plads til alle. 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 15.00 - 20.00.