Havbogade 38, Sønderborg

Havbogade 38 er en attraktiv byggegrund, der ligger tæt på "Byens Havn" og spændende byggerier som Multikulturhuset, Alsik, Havbo og Kollegiebyggeriet.
Opdateret 20.06.2018

Om Havbogade 38

Sønderborg Kommune udbyder her en virkelig attraktiv beliggende byggegrund kun et stenkast fra ”Byens Havn”, hvor spændende byggerier som Multikulturhuset, Alsik, Havbo og Kollegiebyggeriet ligger.

Grunden består af to matrikler på i alt ca. 345 m2, og er nærmeste nabo til skulpturen Hønekilden. Hønekilden er pladsen med den smukke vandkunst udført i samarbejde mellem den lokale kunstner Vibeke Fonnesberg og Sønderborgs tidligere borgmester og nuværende kunstfond formand A.P. Hansen. Hønekilden blev indviet i august 2016.

På ejendommen er der fastlagt et byggefelt på 7x13 meter målt fra nordvestlig skelhjørne. Der kan bygges i 1 etage med udnyttet tagetage. Højden må ikke overstige 8 meter målt fra eksisterende terræn (her er der dog en undtagelse i § 6.7 i lokalplanen). Bebyggelsesprocenten for ejendommen er på 150 procent. Det samlede bruttoareal er hermed ca. 145 m2, hvoraf de 91 m2 er i grundplan.

Ejendommen kan i henhold til lokalplanen benyttes til centerformål, herunder detailsalg, servicevirksomhed og boliger samt erhverv uden genevirkning for omgivelserne. Ved etablering af butik, må det samlede bruttoareal maksimalt udgøre 200 m2.

Der er betalt tilslutningsafgift til vand og kloakering. Der er ikke betalt tilslutning til fjernvarme, hvilket selv skal afholdes af køber.

Ved udnyttelse af ejendommen til erhverv skal man være opmærksom på parkeringsforhold.

Udbud

Grunden kommer i udbud fra den 30. april - 25. juni 2018 kl. 12.00.

Ejendommen sælges til højest bydende. Kommunen forbeholder sig dog retten til at forkaste alle indkomne bud.

Udbud- og salgsvilkår

Læs vores udbudsvilkår og salgsvilkår.

Afgiv dit bud

Hvis du er interesseret i projektejendommen Havbogade 38, så udfyld tilbudsblanketten (du finder den under 'Dokumenter' længere nede på siden) og send den til projektejendomme@sonderborg.dk.

Grundens beliggenhed