logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Borgerpanelet

Dialogen med borgerne er en vigtig del af bestræbelserne på at skabe en stadig bedre kommune. Du kan blive medlem af borgerpanelet og give din mening til kende.
Opdateret 25.04.2018

Sønderborg Kommune vil høre din mening. Derfor har vi etableret et elektronisk borgerpanel. 

Som medlem af borgerpanelet vil du et par gange om året modtage en e-mail med link til et kort spørgeskema om din kommune. Spørgsmålene vil dreje sig om dine holdninger til aktuelle spørgsmål i kommunen samt om dine ønsker og holdninger til kommunens service. Når du er medlem af borgerpanelet, kan du også blive inviteret til borgermøder, rundbordmøder eller lignede. 

Nyttige links

Tilmeld dig borgerpanelet her (åbner i et nyt vindue)

Hvis du ændrer din e-mail (åbner i et nyt vindue. Hvis du er medlem af Borgerpanelet, er det vigtigt, at vi altid har din aktuelle e-mailadresse. Hvis du skifter e-mail adresse, kan du meddele det her.)

Klik her hvis du har forslag til emner til panelet (åbner i et nyt vindue)

Udmeldelse af Borgerpanelet

Der er ingen forpligtelser forbundet med at deltage, og man kan når som helst melde sig ud af panelet. Hvis du ønsker at melde dig ud af panelet, kan du gøre det i forbindelse med invitationer til undersøgelser, hvor der nederst i mailen findes et link til udmeldelse af panelet.

Du kan også sende en mail til sonderborg@borgerpanel.info med anmodning om sletning. 

Hvem kan deltage i borgerpanelet?

Forudsætningerne for deltagelse er:

  • Du har folkeregisteradresse i Sønderborg Kommune
  • Du er fyldt 18 år
  • At du har en e-mail

Når du tilmelder dig skal du oplyse dit navn, bopæl, alder, osv. Oplysningerne bliver brugt til at udvælge deltagere til undersøgelser og til at sammenholde besvarelser med alder, køn og andre relevante baggrundsoplysninger.

Medlemskabet er personligt

Hvis I er flere personer fra samme husstand, der ønsker at være medlemskab af borgerpanelet, skal hver enkelt melde sig til med sin egen e-mail-adresse.

Hvordan bruges oplysningerne?

Borgerpanelet drives i samarbejde med analyseinstituttet Promonitor, som står for håndteringen af oplysninger og besvarelser. Dine besvarelser er derfor anonyme i forhold til Sønderborg Kommune.

De besvarelser og oplysninger vi modtager, bliver kun brugt i forbindelse med borgerpanelet. Der er ingen forpligtelser forbundet med at deltage, og du kan når som helst melde dig ud af panelet.

Hvis du har spørgsmål

Spørgsmål om borgerpanelet og til dit medlemskab kan sendes via e-mail til analyseinstituttet Promonitor Online på e-mail sonderborg@promonitor.dk

Tidligere undersøgelser

I boksen herunder kan du se de resultatet af de undersøgelser, som Sønderborg Kommunes elektroniske borgerpanel har deltaget i.

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.