Budget for udvalget for kulturel og regional udvikling

Her kan du læse mere om økonomien bag de politikområder, der hører under udvalget.
Opdateret 08.12.2017

kulturel_udvikling.jpg

Omfatter kommunens deltagelse i tværkommunale samarbejder på kultur- og erhvervsområdet, såsom det grænseoverskridende samarbejde Region Sønderjylland-Schleswig, det sønderjyske samarbejde UdviklingsRåd Sønderjylland, Museum Sønderjylland og medejerskab af Det Syddanske Bruxelles-kontor.
Herudover har udvalget en pulje til understøttelse af det bredere regionale udviklingsarbejde, det grænseoverskridende samarbejde og udvikling af de strategiske indsatser indenfor politikområdet samt en kultur- og erhvervsudviklingspulje.

Du kan få mere viden om politikområdet, visioner, udviklingsmål og aktiviteter under område 6 og område 10 i GPS'en (Godkendt Politisk Styring)