logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Byrådets vision 2014-17

Her kan du læse byrådets vision, som de tre fyrtårnsprojekter Byens Havn, Project Zero og Destination Sønderborg er en del af.
Ansvarlig Aase Henriksen
Opdateret 24.05.2016

Byrådet afholdt visionsseminar d. 27.-28. marts 2014. På seminaret blev der arbejdet med visioner og indsatsområder for Sønderborg i byrådsperioden 2014 – 2017. Læs byrådets vision her (åbner i nyt vindue) 

I ”Visioner for Sønderborg Kommune 2014-2017” er der tre fyrtårnsprojekter:

  • Project Zero er en ambitionen om at være en CO2-neutral kommune i 2029 – læs mere om projektet på Project Zeros hjemmeside (åbner i nyt vindue)
  • Byens Havn er et vartegn for byen og et samlingspunkt for kommunens borgere, erhvervslivet og turisterne – læs mere om projektet på Byens Havns hjemmeside (åbner i nyt vindue)
  • Destination Sønderborg, som sætter fokus på en udvikling af turismen i Sønderborg Kommune, heriblandt ressortudvikling på Nordals, et områdeinitiativ for Gråsten samt hotel og waterpark-komplekset på havnen i Sønderborg.

Desuden sætter byrådet fokus på en lang række områder: ”kultur og turisme”,  ”uddannelsesbyen”, ”det gode liv”, ”vækst og jobskabelse” og ”indsats for beskæftigelsen”,  ”tværgående samarbejde, ”det aktive medborgerskab” og ”indsats for landdistrikter”.

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 15.00 - 20.00.