Idræt: Politik, strategi og faciliteter

Alle borgere i Sønderborg kommune skal livet igennem have mulighed for alsidige og indholdsrige idrætstilbud.
Opdateret 15.03.2017

Idrætspolitik

Idrætspolitikkens overordnede målsætninger er, at:

• Borgere i alle aldre i Sønderborg Kommune skal gennem hele livet have mulighed for alsidige idrætstilbud med indhold.
  • Idrætsforeningerne og det frivillige arbejde skal støttes, og foreningernes egenart og egen forvaltning skal respekteres som det bærende princip.
  • Breddeidrætten og eliteidrætten skal styrke hinanden og give borgerne gode oplevelser i hverdagen.

Idrætspolitikken er godkendt af Byrådet den 1. oktober 2014

Dreng under vandet i en svømmehal

Idrætsstrategi

En idrætsstrategi for 2014 - 2017 er udarbejdet på baggrund af målsætningerne i Sønderborg Kommunes idrætspolitik. Målet med idrætsstrategien er at beskrive de indsatser og opgaver, som kan bidrage til opfyldelse af politikken. Idrætsstrategien er udarbejdet i et tæt samarbejde med Idrætsrådet.