logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Informationsmateriale

Her finder du relevant information i forhold til kommunalvalget 2017
Opdateret 06.10.2017

Sønderborg Kommune - kort fortalt
Fra den nye visionære og moderne havnefront i Sønderborg over drømmen om at bygge bro mellem Als og Fyn og til udviklingen af Nordals til et attraktivt ferieområde. Fra investeringer i vores børns fremtid med VidensBy Sønderborg til investeringer i vores planets fremtid med ProjectZero. Fra gladere børn med Den sammenhængende børnepolitik til respekt for de ældre med Værdighedspolitik for ældreområdet.

Vi viser, hvor vi er, hvor vi kommer fra og hvor vi er på vej hen. Hvordan vores nøgletal for indtægter og udgifter har ændret sig. Hvordan vi er blevet lidt flere ældre og lidt færre borgere, og hvordan vi har fået flere tilflyttere end fraflyttere.

Formålet med Sønderborg Kommune – Kort Fortalt 2017 er at fortælle denne historie. Historien om Sønderborg Kommune. Vi håber, at det vil give et glimt af fortiden, nutiden og fremtiden i vores kommune og skabe et godt udgangspunkt for debat frem mod kommunalvalget i november.
Se materialet her

 

Kend din kommune 2017
Kommunaløkonomisk Forum har udarbejdet et materiale, hvor de har samlet de vigtigste styringsnøgletal på forskellige sektorområder. For hvert nøgletal, kan man se, hvordan hver enkelt kommune placerer sig i forhold til andre kommuner. Se materialet her

 

Budget 2017 - kort fortalt
Du kan få et indblik i budget og udgifter fordelt på de forskellige udvalg i Sønderborg Kommune her

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 15.00 - 20.00.