logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Kulturkompasset 2025

Strategien er et redskab til at skabe sammenhæng i planlægning og politiske beslutninger.
Opdateret 13.11.2017

I Sønderborg-området lever kulturen, og kommunen har store ambitioner på kulturens vegne. Den betragtes som en væsentlig faktor i den bæredygtige udvikling både sundhedsmæssigt, socialt, kulturelt og økonomisk.

Derfor har byrådet vedtaget strategien Kulturkompasset 2025 som et redskab til at skabe sammenhæng i planlægning og politiske beslutninger. Det er et dynamisk værktøj, hvor fokuspunkter revideres i hver byrådsperiode, og årlige handlingsplaner udvikles i samarbejde med kulturaktører og borgere.

Download Kulturkompasset 2025 her

Klik her for at læse forslaget til handlingsplan for Kulturkompasset 2016-2017

 Forside af Kulturkompasset, Sønderborg Kommunes kulturstrategi 2025   

Kulturkompasset er blevet til på baggrund af, at Sønderborg med Sønderjylland-Schleswig var kandidat i konkurrencen om at blive Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

Med en smal afgørelse i juryen var det Aarhus, der blev udpeget, men Sønderborg Kommune arbejder videre med de mange initiativer fra kandidaturen.

Derfor indgår Sønderborg også i Europas første grænseoverskridende kulturregion i et tæt samarbejde med vores partnerne fra 2017-kandidaturen, ligesom kommunen samarbejder med Aarhus om fælles projekter i 2017. 

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.