logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

På cykel i Sønderborg

I Sønderborg Kommune cykles der med udsigt i verdensklasse – uanset om cykelturen går til skole, arbejde, fritidsaktiviteter, købmanden eller stranden. Med cyklen kan du komme flere steder end i din bil.
Opdateret 22.11.2018

Cyklen giver de bedste betingelser for at komme frem, og den svigter sjældent. Du kan opleve naturen, byen og alt midt imellem på dine cykelture.

Uanset om du cykler stille og roligt på din citycykel gennem byen, om du flyver derudad på racercykel eller tager din mountainbike gennem skoven, så er cyklen den grønneste og sundeste transportform.

Du får forbrændt kalorier og forbedret din kondi, imens du gør det på en CO2-neutral måde. Cyklen er transportmidlet med færrest belastninger for miljøet. Den er vejen frem og sikrer en grøn og bæredygtig fremtid til kommende generationer. 

Cyklister over Kong Chr. X broen

I Sønderborg Kommune har vi en vision om at blive Syddanmarks mest cyklende kommune inden 2028. Derfor gør vi vores for at få så mange som muligt til at benytte cykling. Vi skal have gjort cyklen til det foretrukne transportmiddel – om det er til korte eller længere ture. På den måde kan vi indfri vores vision. Så tag cyklen, når du skal i fitnesscenter, ud at handle eller hente ungerne.

Se oversigt over de cykeltiltag Sønderborg Kommune og samarbejdspartnere har på tegnebrættet.

Find mere information på det nyligt oprettede Cykelforum.dk, profilen `På cykel i Sønderborg´ på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer om de nyeste cykeltiltag i Sønderborg Kommune.

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.