logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Vi cykler i Sønderborg

At cykle er den bedste måde at opleve naturen, byen og alt midt imellem på. Du kan komme mange flere steder på din cykel end i din bil.
Opdateret 25.04.2018

At cykle er den bedste måde at opleve naturen, byen og alt midt imellem på. Du kan komme mange flere steder på din cykel end i din bil. Det er utroligt afstressende og let at køre på cykel.

Lige meget om du kører stille og roligt med rank ryg på din hvide citybike gennem byen, om du flyver gennem skoven på din top tunede mountainbike, eller om du cruiser ud ad landevejen på din racercykel, er det ikke til at komme udenom, at cykling er den sundeste transportform.

En cykel er et transportmiddel uden ulemper. Du forbrænder kalorier, du afstresser, du kommer ud i den friske luft, og du belaster ikke miljøet. Tværtimod – du bevæger dig klimavenligt og CO2-neutralt.

cykelruter_410x250px.gif

Sønderborg Kommune vil gerne gøre sit til, at så mange som muligt bruger cyklen så meget som muligt. Cykel kort, cykel langt – bare du cykler. Meget handler om at ændre dårlige vaner. Tag cyklen, når du skal til bageren efter friske rundstykker. Og hvorfor holder der så mange biler uden for fitnesscentrene?

Det er Sønderborg Kommunes vision at blive Syddanmarks mest cyklende kommune.

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.