Salg af Peblingestien 1, 6430 Nordborg

Information og dokumenter vedrørende salget af Peblingestien 1, 6430 Nordborg.
Opdateret 03.04.2018

Sønderborg Kommune udbyder ejendommen, matr. nr. 1098, Nordborg til salg.

• Adresse: Peblingestien 1, 6430 Nordborg.
  • 110 m2 ejendom beliggende centralt i Nordborg.

Her udbydes en ejendom med muligheder. Bygningen har tidligere været registreret og anvendt til beboelse, men har i dag status som erhvervsbolig, og vil kunne anvendes til servicevirksomhed eller liberalt erhverv.

Ejendommen er opført i år 1966 i røde mursten og med fladt tag med tagpap. Alle vinduer er udskiftet i år 2015, med undtagelse af vinduespartiet i stuen. Der er på grunden gode parkeringsmuligheder. Der vil være en tilretning af matriklen forinden et salg, hvilket ikke ændrer på grundens samlede m2. Se kommende ændringer på bilag ”Ændring af matrikel”.

Peblingestien 1 set udefra Peblingestien 1 set udefra Peblingestien 1 set udefra Peblingestien 1 set forfra med garage
Billede af køkkenet Billede af opholdsstue Billede af badeværelset

Fordeling af de 110 m2 på Peblingestien 1

Entré med fin fordelingsgang, som leder til det oprindelige køkken med mulighed for spiseplads. Der er her videre adgang til en kombineret spise- og opholdsstue med udgang til solrig terrasse.

Der er desuden badeværelse med badekar samt 3 gode rummelige værelser.

Fra fordelingsgangen er adgang til 55 m2 god tør og anvendelig kælder.

Fra kælderen er der udgang til garage.

Grunden er på 920 m2 og beliggende i byzone.

Der opvarmes med gas, gasfyr er fra 2011. Overtagelse efter aftale.

Udbudsvilkår

1. Ejendommen udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.
  2. Tilbuddet skal angive den kontantpris tilbudsgiveren forpligter sig til at betale for ejendommen pr. overtagelsesdagen. I henhold til ovennævnte bekendtgørelse skal prisen være angivet som et fast beløb. Variable tilbud vil derfor blive afvist.
  3. Salg vil som udgangspunkt ske til højestbydende. Sønderborg Kommune forbeholder sig dog ret til at forkaste alle tilbud.
  4. Tilbuddene behandles fortroligt, indtil salg har fundet sted.
  5. Tilbud skal afgives skriftligt på nedenstående tilbudsblanket, som sendes til følgende e-mail adresse: indkomnebud@sonderborg.dk.
  6. Tilbud modtaget på andre adresser eller på anden måde vil blive afvist.

Salgsvilkår

1. Ejendommen overtages med samme byrder og forpligtelser, hvormed den har tilhørt Sønderborg Kommune. Opmærksomheden henledes til tingbogen samt BBR-meddelelse (se 'Dokumenter' nederst på siden).
  2. Da ejendommen overtages som beset i den stand, hvori den befinder sig, opfordres tilbudsgiver til at undersøge ejendommen nærmere.
  3. Sønderborg Kommune påtager sig intet ansvar for ejendommens stand, herunder for eventuel forurening.
  4. Køber frafalder derfor eventuelle mangelindsigelser, undtagen vedrørende eventuel vanhjemmel. Den tilbudte købesum er fastsat på denne baggrund
  5. Selve ejendommen vil være tilgængelig for besigtigelse ved forudgående henvendelse til Christina Petersen via e-mail: cper@sonderborg.dk eller telefon: 88 72 54 91 / 27 90 54 91.
  6. Datoen for Sønderborg Kommunes underskrift af købstilbud er tillige overdragelsestidspunkt og skæringsdag for ejendommens indtægter og udgifter.
  7. Købesummen skal være indsat på kommunens konto senest på overdragelsestidspunktet, dette er en betingelse for overdragelsen. Såfremt betaling ikke er sket senest på overdragelsestidspunktet, bortfalder handlen.

Køber sørger for tinglysning af denne aftale og afholder omkostningerne herved samt alle øvrige omkostninger forbundet med handlen. Køber udfærdiger refusionsopgørelse.