Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

For 13 måneder siden klagede nogle borgere over det planlagte byggeri på den gamle Teknikum-grund i Sønderborg.

Midt på området, hvor Spejdernes Lejr skal finde sted 22.-30. juli, er spejdere i fuld gang med at opføre vartegnet Støvlen, der bliver stående som udkigstårn og madpakkehus.

Borgmester modtager invitation til Spejdernes Lejr

Borgmestre i hele landet inviteres på besøg om onsdagen i Spejdernes Lejr. I Sønderborg har de lokale spejdere nu inviteret hele byrådet.

Omkring 75 personer deltog onsdag den 21. juni i genafsløringen af Kai Triers nu forskønnede stålskulptur fra 1978.

Lykke Juhler, frivillig Spejdernes Lejr

Spejdernes Lejr med op mod 40.000 deltagere er alle dagene åben for gæster, og der er store events og aktiviteter, som alle kan deltage i. Og alle er også velkomne som frivillige. Lykke Juhler er involveret i lejren som frivillig, og hun opfordrer alle i kommunen til at melde sig og få en oplevelse.

Som grundejer har man nogle forpligtelser, hvis éns grund ligger ud til eller langs med en vej, sti eller et fortov. Det gælder både når der er tale om en offentlig vej eller en privat fællesvej.

Blå Flag sæsonen skydes i gang med Sankt Hans bål og fest fredag den 23. juni. I anledning af, at "Fluepapiret" ved slottet er blevet Blå Flag Strand, flytter Sankt Hans bålet derhen.

Andreas Welin sættes af Sønderborg Kommunes Kunstfond i gang med sit hidtil største gavlmaleri med temaet Spejdernes Lejr, og flere gavlmalerier venter. Også kunstneren Christian Vodder sætter nu præg på havneområdet

Billedkunstelever fra 10`eren på Ørstedsgade har malet en række kunstværker, der nu udstilles i butikken på Perlegade 44.

Sønderborg Kommune holder informationsmøde om planerne for etablering af rundkørsel i krydset mellem Spang Vade og Augustenborg Landevej.