Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Efter ProjectZero-workshop nummer to ligger der nu også skitser til nogle af de løsninger, der kan styrke bæredygtigheden på Spejdernes Lejr. Fra venstre Annie Schjelde Rasmussen, Hansen & Ersbøll Agenda; Kristian Krogh, ProjectZero; spejder Steffen Sundbæk, KFUM-Sønderborg; Anders Lykkegaard, Anding Engineering & Design og Charlie Lemtorp, Charlie's Energi.

Ideer udviklet af lokale spejdere og virksomheder på to ProjectZero-workshops danner fundament til projekter, som store spejdere skal arbejde med i FABtown på Spejdernes Lejr. Nu søges hjælpere på lejren.

Byrådssalen Sønderborg Rådhus

Sønderborg Kommune afholder en kandidatuddannelse for alle borgere, der stiller op eller overvejer at stille op som byrådskandidat ved næst kommende kommunalvalg til november 2017. Uddannelsen er et frivilligt tilbud og har til formål at give nye kandidater et godt indblik i byrådets og kommunens arbejde.

biogasanlæg

Byrådet har godkendt, at arbejdet med at realisere et biogasanlæg suppleres med, at også mulighederne ved Glansager undersøges. Som led heri inviteres alle interesserede til et informationsmøde på Vollerup Kro mandag den 29. maj kl. 19.

Sønderborg gør sig klar til både byfest og Sternfahrt i Kristi Himmelfarts-dagene.

Onsdag den 24. maj åbner Sønderjyllands største skolehave.

Det nyindrettede område ved Kaplenivej i Ulkebøl byder både på legemuligheder og en lille bypark, hvor der også kan plukkes årstidens bær og krydderurter.

Der er masser af underholdning langs med Sønderborg Havn, når der de kommende dage er Breakdown.

Hvordan bliver Sønderborg cykelkommunen over alle andre? - så vi helt naturligt tager cyklen på arbejde, til sport, i skole, til bageren, i skoven eller til stranden?

Viceborgmester Aase Nyegaard er i disse dage i Vancouver i Canada, inviteret af Simon Fraser University, hvor der er Renewable Cities' Learning Forum 2017.

SDU MCI Science Show - Spejdernes Lejr

Både lejrdeltagere, gæster og borgere kan opleve, hvad der sker bag Alsions flotte facade, når Spejdernes Lejr holdes kun få kilometer væk. Universitetet er klar med et program hele ugen.