Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

15 hold fra daghjem i Sønderborg Kommune mødes den 22. august til forskellige aktiviteter og ikke mindst socialt samvær.

flygtninge i job

Indsatsen i Sønderborg Kommune for at få flygtninge i job har været god hidtil og udløste en fin bonus for 2016 fra ministeriet. Og den fortsætter med uformindsket styrke.

Midler til ældre

Sønderborg Kommune har i anden uddelingsrunde i 2017 uddelt 48.500 kr. til frivilligt og socialt omsorgsarbejde til gavn for ældre i henhold til servicelovens § 79. Beløbet blev fordelt mellem seks foreninger ud af de tretten, der havde ansøgt.

Efter spejderlejren

Spejdernes Lejr 2017 er forbi, og Kær Vestermark vender nu tilbage til at være den rekreative oase, som området allerede er blevet for borgerne. Spejderlejrens afslutning betyder samtidig, at nogle af de konstruktioner, som blev opført under lejren bliver pillet ned, mens andre forbliver på området, og fremover kan benyttes af alle der besøger Kær Vestermark.

torvestrid

Formanden for Gråsten Handelsstandsforening og ejeren af Det Gamle Rådhus har holdt møde med Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen. Eneste punkt på dagsordenen var, hvordan parterne får optimeret deres samarbejde.

Er du klar mand

Nu får RIGTIGE MÆND lejlighed til at udleve deres maskuline energi, handlekraft og kampgejst på camp med sjove konkurrencer, aktiviteter og madlavning over bål. Campen er en del af et gratis forløb, som Sønderborg Kommune tilbyder for at forbedre mænds sundhed og trivsel.

støtte til svage

To gange årligt uddeler sundhedsudvalget støtte til frivilligt socialt og sundhedsfremmende arbejde. Tilskuddet er målrettet lokalt forankrede foreningers arbejde med at støtte mennesker, der har det svært.

skolebørn i trafikken

Når landets skoleelever i denne tid skal ud på vejene efter sommerferien, er det ikke de nye og uerfarne skolebørn, der kommer ud for flest ulykker. Det er de ældste elever.

morgenfrisk

Torsdag morgen har Blå Flag Center Sønderborg et særligt arrangement på Fluepapiret ved Sønderborg Slot. Det er en morgenfrisk start i bevægelsens- og livsnydelsens tegn.

afbureau

Borgeren skal være i centrum i Sønderborg Kommune, og de skal opleve en effektiv og god service. Det er baggrunden for en proces for afbureaukratisering, der går i gang nu – med borgerne i en vigtig rolle.