Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

nyt ældreråd

Karin Dalager fik flest stemmer ved efterårets valg til ældrerådet, og hun blev også genvalgt til formandsposten. Rådet har udpeget ensomhed, demensområdet og velfærdsteknologi som de primære fokusområder i den kommende fireårige periode.

ny toiletbygning

Sønderborg Kommune går om få dage i gang med at rive bygningen med utidssvarende toiletter og venterum ned på Storegade 2 i Broager. Bagefter bygges der nyt.

skoleskills

Tre elever fra 8. klasse på Nydamskolen skal fredag til Herning og dyste med jævnaldrende fra hele landet. De har blandt jævnaldrende på skolerne i Sønderborg Kommune kvalificeret sig til en af Danmarks største uddannelsesevents, DM i SkoleSkills, hvor de skal konkurrere mod 80 andre hold fra hele landet.

Rigtige Mænd Dysten 2018

En råkold lørdag i januar var fyldt med strabadser og grin, da 80 Rigtige Mænd dystede i SFS-Hallen i Sønderborg

tricktyve

Tricktyve har igen i den forløbne uge forsøgt at narre ældre i Sønderborg Kommune. Det er heldigvis blevet ved forsøgene. Kommunen gør i samarbejde med politiet og pårørende en indsats for at gøre livet svært for tyvene.

respekt

Sønderborg Kommune er med, når ”Respekt-kampagnen” netop nu kalder på vores opmærksomhed alle vegne. Formålet er at pege på mulighederne, når man vælger at se sit alkoholproblem i øjnene og søge hjælp. Kommunerne har et gratis, professionelt tilbud.

søndergade-plads

Mellem huse, hegn og asfalt på Søndergade i Sønderborg ligger en lille glemt og grå plads. Den ændres nu til et rekreativt haveanlæg med blomster og bænke.

oversvømmelse

Sønderborg Kommune inviterer i januar til to borgermøder for at orientere borgere i truede områder ved Sønderborg Havn og i Gråsten By om risikoen for oversvømmelse ved højvande og voldsomt skybrud. Samtidig inspireres til at tænke i utraditionelle løsninger, når der skal dæmmes op for vandet, og der inviteres til gruppearbejde.

stig

I sidste øjeblik og som sidste mand kom Stig Hansen fra Augustenborg med i Sønderborg Kommunes Er du klar mand?-bootcamp og -forløb. Holdet holder ved og deltager 13. januar i Rigtige Mænd Dysten i Sønderborg.

rådhuset

I forlængelse af kommunalvalget og ændringerne i Byrådets udvalg tilpasser kommunen den administrative struktur. Der bliver én forvaltning mindre, flere fagområder flytter forvaltning og 15 stillinger nedlægges.