Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Tvillingbrødrene Mikkel og Emil Trier var elever på Nydamskolen i Vester Sottrup indtil 2015, hvor de skiftede til Det Blå Gymnasium i Sønderborg.

Torsdag den 12. oktober hejste Børnehaven Parken for 7. år i træk det "grønne flag".

Fredag 3. november bliver en festdag for Sønderborgområdet. To års byggefase er slut, og Multikulturhuset slår dørene op med et mangfoldigt kulturtilbud for alle aldersgrupper.

I Sønderborg Kommune har centrale interessenter og aktører gjort sig de første tanker om, hvordan jubilæumsåret for genforeningen i 2020 skal markeres lokalt.

En undersøgelse hos Sønderborg Kommunes borgerpanel viser "overvældende" opbakning til Spejdernes Lejr. Kendskabet var helt i top, og næsten halvdelen var på lejren.

Jævn strøm af gæster, godt salg i boderne og en vellykket shantyaften er de umiddelbare indtryk efter årets Gråsten Æblefestival.

I forlængelse af borgermødet d. 25. september i Broager Hallen om den fremtidige udvikling af Broager har der været åbent i bykontoret i Broagerhus fra mandag til onsdag i uge 41.

Vi har for få håndværkere og for mange højtuddannede.

Én - måske to - tyve, klædt ud som hjemmehjælpere har snydt sig ind til tre ældre borgere i Guderup-området og i Rinkenæs.

18 finalister fra skolerne i kommunens 6. klasser stillede op, da Sønderborg Kommunes ungdomsskole, skolerne og Rådet for Sikker Trafik i samarbejde afviklede cyklistfinale.