Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Producent Ronnie Fridthjof og instruktør Kasper Torsting.

Sønderborg Kommune støtter Fridthjof Films kommende dansk-tyske 1. Verdenskrigsdrama, I krig og kærlighed, med en halv mio. kroner.

Mandag den 13. marts står i det frivillige sociale og sundhedsfremmende arbejdes tegn.

Med 116 flere børnefødsler i 2016 end året før har de unge familier i Sønderborg Kommune sørget for, at kommunens befolkningstal er steget for første gang siden 2008. Det bidrager også, at nettofraflytningen er faldende.

Sønderborg Kommune har et meget velbeliggende erhvervsområde i Ragebøl.

aprilfestival

Biblioteket Sønderborg udstiller de næste måneder alle 83 plakater, der i efteråret deltog i konkurrencen om at blive Aprilfestival 2017’s vinderplakat. Udstillingen viser stor kunstnerisk bredde.

Sønderborg Kommune har foreløbig lagt seks geocaches ud i naturen. Geocaching er blevet en populær form for skattejagt, som tiltrækker både familier, pensionister og folk, som bruger rigtig meget tid på at finde skatte og vil være de første til at finde nye steder

Fremover skal der være plads til 48 beboere på Gråsten Plejecenter med tilhørende servicefaciliteter og daghjem.

aprilfestival

Aprilfestival – teater for små & store, der om præcis 60 dage starter i Sønderborg Kommune, afvikles i år under overskriften ’naboskab’. En nabo er en mulig ven, der er lige inden for rækkevidde, uanset om naboen netop er kommet eller har været der altid. I en verden præget af migrationsstrømme, polarisering og politisk uro har vi brug for nye og gamle venner. Venner, vi kan samles om og samles med.

Sønderborg-området har brug for, at unge og familier flytter til kommunen for at studere, stifte familie, købe bolig, arbejde, investere og bruge vores børnehaver og skoler.

På søndag går Sønderborg Kommune i gang med at gøre den sidste del af den nye tilkørselsvej til Byens Havn færdig.