Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Sønderborg Kommune forbereder indslag til det store åbningslejrbål 23. juli på Spejdernes Lejr og søger efter unge medvirkende. Erfaring er ikke et krav

Tusindvis af deltagere på Spejdernes Lejr i Sønderborg vil indgravere deres navn i teglsten, der bliver lagt på lejrpladsen som et varigt spor. De lokale teglværker ved Nybøl Nor er gået sammen om at stable aktiviteten på benene.

Konferencen finder sted i Odense i dag og i morgen torsdag og fredag den 23.- 24. marts.

Tre kvinder passer stille og roligt deres arbejde den morgen, jeg besøger Papirmuseet i Gråsten, mens P3 bidrager med blid morgenmusik i baggrunden.

Få sol i nakken og smil på læben sammen med kollegaerne i hele maj. Cyklistforbundets kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE handler i år om glæden ved at cykle.

Danfoss har i dag meddelt, at koncernens topchef, Niels B. Christiansen, stopper efter ni år på posten som CEO.

Næsten hver uge kan Vej&Park i Sønderborg Kommune notere, at der er begået hærværk på et eller flere af de offentlige toiletter rundt i kommunen.

Sønderborg Kommune har på et år nedsat sagsbehandlingstiden for byggesager med 20 procent. Men ambitionen er, at det skal gå endnu hurtigere, lyder det fra både borgmester og formanden for Erhvervsudvalget.

Der er ikke kun valg til byråd og regionsråd i år. Alle borgere over 60 år skal til endnu et valg - nemlig til ældrerådet.

Fødevarestyrelsen gennemfører her i marts kampagnen "Spis sundt - uden det gør ondt".