Mød os på de sociale medier

Du kan følge med i servicemeddelelser, nyheder og meget andet godt fra Sønderborg Kommune på de sociale medier.
Opdateret 30.03.2017

Vi vil rigtig gerne i dialog med dig og andre borgere, og derfor kan I møde os på de sociale medier. Indtil videre er vi at træffe på Facebook og LinkedIn.

Du er naturligvis velkommen til at kommentere på vores opslag, stille spørgsmål, komme med ris og ros, forslag og ideer, eller eventuelt fortælle om dine oplevelser fra Sønderborg Kommune.

Mød os på Facebook

På kommunens officielle Facebook-side Sønderborg Kommune www.facebook.com/sonderborgkommune kan du nemt og hurtigt blive opdateret om, hvad der sker i kommunen. Hvis du følger os, får du relevante nyheder og billeder fra dit lokalområder. Du kan kommentere og spørge - og vi vil bestræbe os på at finde et svar til dig indenfor kort tid. Du er også mere end velkommen til at dele dine billeder eller lokale historier med os, som kan have interesse for andre borgere i Sønderborg Kommune.

Mød os på LinkedIn

På Sønderborg Kommunes virksomhedsside på LinkedIn, får du udvalgte nyheder fra kommunen der primært henvender sig til erhvervslivet, eller fortæller om kommunen som arbejdsplads. Du kan også følge med i udvalgte stillingsopslag. Du finder vores virksomhedsside her www.linkedin.com/company/s-nderborg-kommune

Velkommen til dialog

Vi ønsker at bruge de sociale medier som digitale mødesteder hvor du på en nem og uformel måde, kan komme i dialog med andre borgere og Sønderborg Kommune om emner, der vedrører kommunen. Der er stort set frit slag, men vi forventer selvfølgelig, at det, der skrives, holdes i en ordentlig og sober tone. Spørgsmål til personlige sager du har med kommunen, hører heller ikke til på de sociale medier.