Mød os på de sociale medier

Du kan følge med i servicemeddelelser, nyheder og meget andet godt fra Sønderborg Kommune på de sociale medier.
Opdateret 02.02.2016

Vi vil rigtig gerne i dialog med dig og andre borgere, og derfor kan I møde os på de sociale medier. Indtil videre er vi at træffe på Facebook og LinkedIn.

Du er naturligvis velkommen til at kommentere på vores opslag, stille spørgsmål, komme med ris og ros, forslag og ideer, eller eventuelt fortælle om dine oplevelser fra Sønderborg Kommune.

Mød os på Facebook

På kommunens officielle Facebook-side Sønderborg Kommune www.facebook.com/sonderborgkommune kan du nemt og hurtigt blive opdateret om, hvad der sker i kommunen. Du kan blandt andet finde relevante nyheder og billeder fra hele kommunens område, få informationer om fx en spærret vej, finde tilbud fra sundhedscentret eller få hjælp til at finde frem til den rette medarbejder eller afdeling.

Facebook-siden Råb bare højt www.facebook.com/rabbarehojt er en del af Sønderborg Kommune og er en debatside som giver dig mulighed for at råbe højt. På siden er du velkommen til at give din mening til kende og deltage i debatten om planer og projekter i Sønderborg Kommune. Vi bruger desuden siden som platform for debat om emner, der bringes i byrådets nyhedsbrev.

Mød os på LinkedIn

På Sønderborg Kommunes virksomhedsside på LinkedIn, får du udvalgte nyheder fra kommunen der primært henvender sig til erhvervslivet, eller fortæller om kommunen som arbejdsplads. Du kan også følge med i udvalgte stillingsopslag. Du finder vores virksomhedsside her www.linkedin.com/company/s-nderborg-kommune

Velkommen til dialog

Vi ønsker at bruge de sociale medier som digitale mødesteder hvor du på en nem og uformel måde, kan komme i dialog med andre borgere og Sønderborg Kommune om emner, der vedrører kommunen. Der er stort set frit slag, men vi forventer selvfølgelig, at det, der skrives, holdes i en ordentlig og sober tone.