logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Trafikinfo: I Krig og Kærlighed spærrer for trafikken

Hovedpersonen i spillefilmen I Krig og Kærlighed ankommer med dampfærge til Slotskajen i Sønderborg den 22. marts. I forbindelse med optagelserne af denne og andre scener til filmen, bliver flere veje og parkeringspladser i havneområdet spærret.
Opdateret 25.04.2018

Den 22. marts skal der optages flere scener til filmen I Krig og Kærlighed ved havnen i Sønderborg. I den forbindelse spærres Søndre Havnegade, og Slotsbakken spærres ved Rosengade den 22. marts kl. 7-23.  Slotsgade, som er ensrettet fra Humletorvet til Slotsbakken, spærres for gennemkørsel i samme tidsrum.

Som sædvanligt vil det være muligt at levere varer på Store Rådhusgade indtil kl. 11. Udkørsel kan ske via Brogade og Sønder Havnegade til Nørre Havnegade indtil kl. 11. den 22. marts. Brogade bliver spærret i tidsrummet 11.15-23. Beboerne i området har fået direkte besked. 

Parkerede biler på Christian den II. Gade kan køre ud via Mellemgade til Humletorvet. Det er ikke muligt at komme ind på gaden før efter kl. 23.

Parkeringspladser spærres

Veteranbiler, heste og vogne er hentet ind fra hele landet for at indgå i optagelserne, og kulisserne på havnen bygges op dagen før. Derfor spærres parkeringspladserne på Slotskajen og på Slotsbakken allerede fra den 20. marts. Parkeringspladsen på Nørrebro er spærret for parkering den 22. marts kl. 7-23. Gæster til Sønderborg Slot kan benytte parkeringspladserne på Strandvej.

udklip_-_soenderborg.jpg

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.