Woodsculpture for femte gang

Woodsculpture for femte gang 19. – 25. juni flyver spånerne på havnen for femte år i træk, når Sønderborg EVENT og Uwe Wolffs Fond atter henter billedhuggere fra alle verdenshjørner til Sønderborg.
Opdateret 25.04.2018

Otte kunstnere fra Syrien, Iran, Rusland, Tyskland, Ungarn, Frankrig og Serbien vil 19. – 25. juni atter forvandle Slotskajen i Sønderborg til et ugelangt arbejdende atelier. I den uge vil de hver især forvandle en godt to meter høj egetræsstamme til kunstværker, der efterfølgende kommer til at pynte rundt om på offentligt tilgængelige steder i Sønderborg Kommune.

Woodsculpture 2016 tyvstarter imidlertid ugen før, når en af sidste års mest populære kunstnere, litaueren Kestutis Krasauskas, starter arbejdet på det fem-seks meter høje vartegn, som han på to uger vil producere til Spejdernes Lejr 2017.

Alle kunstnere bor privat i og omkring Sønderborg.

Modtag en skulptur

Woodsculptures arrangører har netop åbnet for dette års mulighed for at komme i betragtning til en af de otte skulpturer. Skulpturerne er gratis. Netop derfor skal man opfylde en række kriterier for at kunne komme i betragtning.
Man er en kvalificeret ansøger, når et større antal borgere har adgang til at se skulpturen – større virksomheder, offentlige institutioner, bysamfund, foreninger og lignende. Man forpligter sig til at hente og opstille skulpturen, og man må ikke videregive den eller handle med den.

Man sender sin ansøgning med begrundelse eller en god historie for, hvorfor lige netop man er den rette modtager, til modtagskulptur@woodsculpture.dk. Ansøgningsfristen er onsdag 4. maj.

Læs mere på www.woodsculpture.dk

Vuk dy have en skulptur