Ansøgningsskema til stadeplads Tour de France 2022

På denne side kan du ansøge om stadeplads - salg af føde- og drikkevarer på hotspots til Tour de France i Sønderborg Kommune d. 3. juli 2022
Opdateret 06.04.2021

Du vil modtage en bekræftelse på din fremsendte ansøgning efter indsendelse.

Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2021.

Ansøgninger indsendt inden for deadline vil modtage svar senest den 29. november 2021.

Søges der senere end den 1. oktober 2021 vil ansøgningen ikke blive behandlet.

Hvis du har spørgsmål kontakt da direkte:

Ulla Hermann
Kultur- og Fritidskonsulent
Sønderborg Kommune
Kultur, Idræt og Fritid
ulhr@sonderborg.dk

Information om ansøger

Pris for at leje en stadeplads:

• 9.500 kr. eksl. moms. Ved brug af opstillet telt.
  • 7.500 kr. eksl. moms. Ved brug af egen (godkendt til formålet) food truck. Der skal uploades et foto af foodtrucken i forbindelse med ansøgningen.

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Stadepladslejer opfordres til at vurdere strømbehov for at sikre strømforsyning til alle stadepladser gennem alternative forsyningskilder.

Der vil som udgangspunkt være 16 amp. strøm tilgængelig.

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Sæt kryds i et eller flere af nedestående emner, og beskriv hvordan du/ I vil arbejde med dem.

I udvælgelsen af stadepladser til de enkelte hotspots lægger vi vægt på ovenstående emner, som taler ind i vores mål om Verdens Grønneste Målby. Der vil i udvælgelsen ligeledes være fokus på et samlet udbud på de enkelte hotspot af diversitet og forskellige smagsoplevelser.

Sønderborg Kommune oplyser om, at der på dagen vil blive taget billeder. Disse kan/vil blive brugt til dokumentation og markedsføring på sociale medier (Facebook, Instagram, hjemmeside mv.)