Ansøgningsskema til stadeplads Tour de France 2022

Her kan du ansøge om stadeplads til salg af føde- og drikkevarer på vores hotspotområder til Tour de France i Sønderborg Kommune d. 3. juli 2022
Opdateret 22.10.2021

Som virksomhed eller aktør kan du den 3. juli 2022 sælge varer på en stadeplads eller afholde en aktivitet på én af vores tre hotspots, som er samlingsstederne for publikum.

Du kan læse mere om koncept, stadepladser, potentielle kundegrundlag og meget mere HER

Ansøgningsfristen er den 15. november 2021. Ansøgere vil modtage  svar senest den 29. november 2021.

Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt Kultur- og Fritidskonsulent, Ulla Hermann via mail - ulhr@sonderborg.dk

Information om ansøger

På hvilket hotspot, ønskes der stadeplads.

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Sæt kryds i et eller flere af nedenstående emner, og beskriv hvordan du vil arbejde med dem.

Sønderborg Kommune oplyser om, at der på dagen vil blive taget billeder. Disse kan/vil blive brugt til dokumentation og markedsføring på sociale medier (Facebook, Instagram, hjemmeside mv.)