Betingelser for leje af bådpladser administreret af Sønderborg Kommune

Herunder kan du læse kommunens betingelser for leje af bådpladser.
Opdateret 03.09.2020
  1. Bådpladsen må kun benyttes i nedenfor angiven sæson:
    1. Gråsten, helårspladser
    2. DSB bro, helårspladser
    3. Sønderborg, Nørre Havnegade, sommerpladser 1/4 til 31/10
    4. Verdens Ende
      1. A sommerpladser 1/4 til 31/10. Vinteroplægning i vandet er kun mulig efter aftale med havnemesteren og sker som tilkøb til sommerplads og bådene samles på bro 1.
      2. B, C og jollepladser, helårspladser
  2. Grøn/Rød instruktion til pladsmærket:
    1. Hvis pladsen forlades i sæsonen, vendes pladsmærket til ’grøn’ og hjemkostdatoen skrives på pladen. Der sendes en SMS på tlf. 92 43 30 92, med følgende indhold:
      1.  [dit plads nr.] ’Grøn’
    2. Senest kl 08:00 på hjemkomstdagen sendes en SMS på tlf. 92 43 30 92, med følgende indhold
      1. [dit plads nr.] ’Rød’
  3. Inden pladsen tages i brug, skal der sendes en aktuel kopi af betalt ansvarsforsikring på båden til: havnen@sonderborg.dk (Angiv plads nr., bådnavn og bådtype)
  4. Ønsker du ikke længere pladsen, skifter du båd eller ændrer navn, skal dette meddeles til Sønderborg Havn på: havnen@sonderborg.dk
  5. Pladslejen løber til den opsiges. Rettidig opsigelse er senest sidste hverdag i november for den næste sæson. Betalt leje tilbagebetales ikke.
  6. Ordensreglement: Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske erhvervshavnebekendtgørelse 1146.
  7. Pladsen kan ikke overdrages til 3. person. Ved indgåelse af aftalen afregnes der forud for en samlet sæson. Ved indgåelse af aftaler efter 30. juni afregnes der for en halv sæson. Prisen fremgår af det til en hver tid gyldige takstblad for Sønderborg Havn.
  8. Ved misligholdelse fjernes båden for ejers regning og uden ansvar for havnen. Havnen forbeholder sig retten til at sende ejeren regning for alle påløbne udgifter i forbindelse med hævning, opbevaring og skrotning.