logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Lykkegård, Augustenborg

Byg din drømmebolig på en byggegrund på Lykkegård i Augustenborg.
Opdateret 10.03.2021

Her ligger grundene i Lykkegård

 

 

 

Klik her for at reservere en byggegrund

Vil du bo i Hertugbyen Augustenborg - en havneby på det skønne Als kun 9 km fra Sønderborg? Udstykningen ”Lykkegård” ligger ud til åbne marker i den nordlige del af Augustenborg.

I Augustenborg får du alt inden for rækkevidde: skole og dagtilbud, apotek, bank, butikker, idrætscenter, Fjordhotellet, lægehus og masser af cykelstier og gangstier, så du hurtigt og sikkert kan komme til vandet, i skoven, på indkøb, til skole og sport.

Interesserer du dig for historie, kunst, natur og sport? Augustenborg har et af Danmarks smukkeste barokslotte, en af Danmarks største skulpturparker, imponerende kunstgallerier, masser af fredede og bevaringsværdige huse, moderne Green Key-certificeret idrætscenter med haller, kultursal og motionscenter, stadion og fodboldbaner.

Over 40 forskellige foreninger, der tilbyder alt fra kegling til krolf, roning til ridning, vandski til vinterbadning, venter på dig. Fællesskabet vægtes højt i alt, hvad de lokale gør, og der bakkes op om historien, kunsten, kulturen, foreningslivet, fællesskabet, familien, netværket og ikke mindst hinanden.