Sundhedsinformation og tilbud til dig

To mænd giver hinanden håndslag

Sundhedsaftalen 2015-2018

Sundhedsaftalen er en beskrivelse af samarbejde og fordeling af ansvar/opgaver på sundhedsområdet mellem region og kommuner.

Katastrofe - sundhedsberedskab

Sundhedsberedskab

Sundhedsberedskabet følger kommunens sundhedsberedskabsplan ved større ulykker, katastrofer og krigslignende tilstande

Tilbud til børn og unge

Tilbud til børn og unge - sundhed og trivsel

I Sønderborg Kommune har vi en række tilbud til børn og unge, der har brug for hjælp eller støtte i forbindelse med svære situationer, overvægt eller andre problematikker.

Logo Fars køkkenskole

Fars køkkenskole

Nu har du mulighed for at melde dig til Danmarks sejeste køkkenskole for fædre og børn!

Rigtige mænd

Tilbud til mænd

Her på siden kan du få overblik indsatser og arrangementer, der er målrettet mænd. Det overordnede formål med initiativer til mænd er at forbedre mænds sundhed og trivsel.

Generel information om sundhed og trivsel

Her kan du få tip til, hvordan du forebygger sportsskader, forbedrer arbejdsmiljøet eller får sunde spisevaner.

Tur i skoven

Sundhedssporet i Sønderskoven

På sundhedssporet ved Kathrinelund i Sønderskoven kan du motionere i naturen og teste din kondition

Børn og unge

Her kan du læse om Ung på hjemmebane og finde gode links til børn og unge

Cykelkampagne: Giv dit barn lov

En cykeltur til skole gør hjernen frisk og klar til ny læring. Giv dit barn lov til at få en god start på skoledagen, giv dit barn lov til at cykle.