logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Indstilling til årets priser

Her finder du formularer til indstilling til årets priser
Opdateret 04.01.2021

 

Har din forening et unikt talent, en helt særlig leder eller en ny og sjov aktivitet - så vil vi gerne høre om det.

Vi uddeler priser til:

  • årets ildsjæl - Den indstillede person skal have udvist særlig interesse og engagement til gavn for børn og/eller voksne i en folkeoplysende forening.
  • årets træner/leder/underviser/instruktør - Den indstillede person skal have udvist særlig interesse og engagement til gavn for børn og/eller voksne i en folkeoplysende forening.
  • årets forening - Der foretages hædring af en folkeoplysende forening (fx idræt, spejder, amatørteater, musik, kunst, aftenskole) som har: foretaget nævneværdige tiltag, der gør, at foreningen skiller sig positivt ud og/eller igangsat en ny aktivitet i Sønderborg Kommune.
  • årets nye initiativ – Der foretages hædring af en folkeoplysende forening (fx idræt, spejder, amatørteater, musik, kunst, aftenskole) som har: foretaget nævneværdige tiltag, der gør, at foreningen skiller sig positivt ud, og/eller igangsat et nyt initiativ i Sønderborg Kommune
  • årets talent - en person, som har en særlig personlig evne, fx kunstnerisk, intellektuel eller sportslig, og som i samspil med en folkeoplysende forening har udviklet sit talent og gjort sig ekstraordinært bemærket.

Folkeoplysningsudvalget udpeger ”årets talent” på baggrund af indstillinger fra foreningernes bestyrelser. Men de fire andre priser uddeles på baggrund af indstillinger fra alle borgere, brugere, medlemmer osv.

 

Du kan indstille i de forskellige kategorier ved at bruge nedenstående links:

Indstillingsformular årets ildsjæl

Indstillingsformular årets træner/leder/underviser/instruktør

Indstillingsformular årets forening

Indstillingsformular årets nye initiativ

Indstillingsformular årets talent