logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Johanne Hansens Vej, Vollerup

Etape II af Johanne Hansens Vej i Vollerup i udbud fra 2. oktober 2021.
Opdateret 19.10.2021

Grundene på Johanne Hansens Vej i Vollerup taler for sig selv. Her får du alt du kan drømme om, grønne arealer og nærhed til skole og daginstitution med gode sikre stiforbindelser, ligesom skov og strand heller ikke er langt væk. Byg din drømmebolig her og bosæt dig midt i smørhullet mellem Sønderborg By og Høruphav.

Lad Vollerup blive rammen om jeres nye liv og flyt ind på vejen, der er opkaldt efter Johanne, som fra fattige kår på Fyn kom til Sønderjylland efter Genforeningen og åbnede husholdningsskole og vandrehjem. Under krigen husede hun modstandsfolk og kom derfor via Frøslevlejren til koncentrationslejren Ravensbrück, overlevede og var en samlende figur for hele egnen.

Udbud

Grundene sendes i udbud i 4 uger fra den 2. oktober til den 30. oktober 2021 kl. 12. Du har mulighed for at indsende dit bud på din drømmegrund, du får ovenikøbet mulighed for at byde på flere i prioriteret rækkefølge. Når de 4 uger er gået, vil de resterende grunde blive udbudt til salg, og det vil herefter ligeledes være muligt at reservere en grund.

Du er velkommen til i udbudsperioden at foretage jordbundsundersøgelser af din drømmegrund efter forudgående aftale på ejendomskontoret@sonderborg.dk.

Det er først muligt at købe eller reservere en grund i udstykning, når grundene har været i udbud.​

Bo tæt på Sønderborg By

Populært boligområde i Sønderborgs nyeste bydel få minutters kørsel fra Sønderborg bymidte.

Skole og børnehave inden for få km og større indkøbscenter inden for cykelafstand. Få minutters gang til den bynære 400 ha store Sønderskov med storslåede naturoplevelser. I Vollerups nærområde er der fantastiske muligheder for at udfolde sig på mountainbike, ride i det lokale ridecenter og kaste sig ud i et væld af idrætsgrene i det lokale idrætscenter.