logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Johanne Hansens Vej, Vollerup

Etape II af parcelhusgrunde på Johanne Hansens Vej i Vollerup er nu til salg.
Opdateret 23.05.2022

Indsend købstilbud/reservér byggegrundSelvbetjeningslink knap

Indsend købstilbud (2 købere)/reservér byggegrundSelvbetjeningslink knap

 

 

 

 

 

Byg din drømmebolig på attraktive Johanne Hansens Vej i Vollerup

Grundene på Johanne Hansens Vej i Vollerup taler for sig selv. Her får du alt du kan drømme om; grønne arealer og nærhed til skole og daginstitution med gode sikre stiforbindelser, ligesom skov og strand heller ikke er langt væk. Byg din drømmebolig her og bosæt dig midt i smørhullet mellem Sønderborg By og Høruphav.

Lad Vollerup blive rammen om jeres nye liv og flyt ind på vejen, der er opkaldt efter Johanne, som fra fattige kår på Fyn kom til Sønderjylland efter Genforeningen og åbnede husholdningsskole og vandrehjem. Under krigen husede hun modstandsfolk og kom derfor via Frøslevlejren til koncentrationslejren Ravensbrück, overlevede og var en samlende figur for hele egnen.

Bo tæt på Sønderborg By

Populært boligområde i Sønderborgs nyeste bydel få minutters kørsel fra Sønderborg bymidte.

Skole og børnehave inden for få km og større indkøbscenter inden for cykelafstand. Få minutters gang til den bynære 400 ha store Sønderskov med storslåede naturoplevelser. I Vollerups nærområde er der fantastiske muligheder for at udfolde sig på mountainbike, ride i det lokale ridecenter og kaste sig ud i et væld af idrætsgrene i det lokale idrætscenter.