Bagervej og Johannes Johannsens Vej, Vester Sottrup

Udlev din byggedrøm på Bagervej eller Johannes Johannsens Vej i Vester Sottrup. Sønderborg Kommune udstykker nu disse dejlige naturskønne grunde med attraktiv placering nær Sønderborg og motorvejen.
Opdateret 18.01.2021

Den nye udstykning i Vester Sottrup er placeret op ad et allerede veletableret villakvarter og har grunde til åben-lav bebyggelse samt tæt-lav bebyggelse. Derudover er der et område, som er udlagt til grønt fællesareal til rekreativt brug samt etablering af regnvandsbassin.

Alle grunde ligger attraktivt placeret med kort afstand til indkøb, børneunivers, skole og fritidsaktiviteter. Motorvejen ligger lige om hjørnet, og der er kun 12 minutters kørsel fra Sønderborg, 27 minutters kørsel fra Aabenraa og 35 minutters kørsel fra Flensborg.

Find din byggegrund

Om Vester Sottrup

I Vester Sottrup finder du et komplet børneunivers med vuggestue, børnehave og skole op til 9. klassetrin. Der er desuden aktivt foreningsliv, bibliotek, lægehus, bager, indkøb, frisør mv.

Såfremt der indgår to bud på samme grund og til samme pris, vil byderne få mulighed for at byde igen efter udbudsfristens udløb.

Grundene udbydes i perioden 21. december 2020 til den 25. januar 2021 kl. 12.

Send købsaftalen via sikker mail til Sønderborg Kommune